Ok, dar sunt facute din acelasi tip de celule ca si alte grupe, deci nu trebuie sa le antrenezi diferit. Respecta aceleasi principii, si anume se dezvolta in cele 48 de ore dupa un antrenament.
Fa in ziua X un antrenament pentru antebrate si apoi 2-3 zile mananci si te odihnesti ( in perioada aia cresc muschii ).
Daca le lucrezi de 2 ori pe zi o sa te supra-antrenezi, niciun sportiv nu-si lucreaza o grupa de 2 ori pe zi, nici macar in zile consecutive ( si vorbesc de sportivi de performanta, care au conditii mult mai bune )
Normal ca e gresit, muschii se dezvolta in perioada de odihna, in cele 48 de ore necesare dupa un antrenament, daca le lucrezi iar in aceeasi zi o sa ai rezultate super-mediocre.
Si antebratele oricum se lucreaza odata cu celelalte grupe ( biceps, triceps, etc. ), majoritatea nu le lucreaza deloc separat.
Daca vrei neaparat sa le lucrezi separat, lucreaza-le o singura data / saptamana, la 2 zile distanta de orice antrenament de brate.
Da, e diferenta cam mare, in cazul tau trebuie sa le lucrezi separat.
Acum depinde si de genetic, eu nu le lucrez separat deloc si e diferenta mica intre antebrat si brat, daca le-as lucra separat s-ar vedea urat, ca popeye , dar depinde de la om la om.
In cazul tau, lucreaza-le, baga de 2 ori / saptamana, ambele parti ale antebratului ( ca majoritatea lucreaza doar o parte, cu flexii cu gantera pe incheietura ).
Ok, dar sunt facute din acelasi tip de celule ca si alte grupe, deci nu trebuie sa le antrenezi diferit. Respecta aceleasi principii, si anume se dezvolta in cele 48 de ore dupa un antrenament.
Fa in ziua X un antrenament pentru antebrate si apoi 2-3 zile mananci si te odihnesti ( in perioada aia cresc muschii ).
Daca le lucrezi de 2 ori pe zi o sa te supra-antrenezi, niciun sportiv nu-si lucreaza o grupa de 2 ori pe zi, nici macar in zile consecutive ( si vorbesc de sportivi de performanta, care au conditii mult mai bune )
Trebuie sa lucrezi treptat si nu chiar asa poate tu esti la inceput tu trebuie sa incepi usor o data la 2 zile si sa le faci cat poti de corect si nu rapide asa nu iti evolueaza muschii crede-ma ca asa am facut si e gresit nici foarte incet bafta
Nu-ti lucra antebratele... Daca lucrezi bicepsii, tricepsi. antebratele vor creste treptat, altfel risti sa ai antebratu mai mare decat bratu. si o sa arate extrem de urat. Eu zic ca odata pe saptamana e de ajuns