| alecszzz a întrebat:

FUNDA MAREhappySalut TPU as vrea sa va dati cu parerea la acest program la sala sa imi spuneti daca e bun sau nu, poate stiti voi altul care sa fie mai eficient

Z1 piept+abdomen

Z2 umeri+biceps

Z3 pauza(eventual abdomene)

Z4 spate+triceps

Z5 pauza(ev abdomene)...si apoi reiau antrenamentul.e bun acest program? precizez ca in zilele cu pauza ma mai antrenez acasa la sacul de box.e bun programul? adica acord destula odihna grupelor de muschi ca sa poata sa ceasca? mersi anticipat funda!

5 răspunsuri:
| Tiby49 a răspuns:

E bine sa lucrezi o grupa mare cu o grupa mica de ex azi piept+biceps maine umeri+gambe ...etc si tricepsul nu iti recomand as ail lucrezi intens doarece aproape la orice ex lucreaza si tricepsul de ex la haltere cand faci ghaltere pentru piept lucreaza si tricepsul sau cand faci spate-piept la scripete lucreaza si tricepsul

| Marius1985 a răspuns:

Pai nu e ok deloc. Lipsesc picioarele, practic jumatate din corp. Antrenamentul picioarelor e cel mai important. Fara el nu te poti dezvolta bine nici sus. Cand lucrezi intens picioarele, se secreta de catre corp testosteron si hormon de crestere, care duc la marirea tuturor muschilor din corp. Un culturist celebru spunea ca daca vrei sa ai brate mari, lucreaza intens picioarele.

| alecszzz explică:

Am uitat sa precizez ca la sala de sport ii full si eu ma antrenez acasa(picioarele nu le-am inclus pentru ca nu am cum sa le antrenez cu doar 2 gantere)

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Eu zic ca e destul de bun, insa depinde de cat de intens te antrenezi la sac, muschii cresc cand te odihnesti!

| Bulsye a răspuns:

Nu e buna nici una pentru ca tu nu te axezi special pe o grupa de muschi si asa mai mult vei face febra petru ca am citit ca lucrezi doar odata pe saptamana la o grupa. eu iti sugerez sa faci asa : daca faci sala in casa ia-ti o bara sa fie suparte cava rezistenta si aseazo intre doua obiecte cam de aceiasi inaltime eventual peste 70 cm te pui sub bara si incepi tractiunile dar nu cu mainile pe centrul barii mai spe capete ca sa u se rupa bara. dupa care faci cu haltera la biceps dupa ce simti ca nu mai poti te pui pe scaun pui mainile pe genunchi cu palmele in sus si cu haltera in mana si o ridici doar cu incheieturile. dupa ce termini cu astea punete la 50 abdomene sau cate poti dupa bagi 10 flotari si in 2 luni o sa fi si definit si cu masa musculara si am cam terminat cu exerciile pentru partea de sus ( sa stii ca in ordinea scrisa de mine iti obosesti toate grupele de muschi dar nu in acelasi timp doar o grupa sau 2 pe exercitiu asa cand treci la altul grupa obosita are timp sa se refaca) prima zi propuneti sa faci 3 serii tu decizi cate pe serie dar sa faci din fiecare iar la picioare ia-ti haltera tine-o la piept cu dosul palmei spre tine si fa genoflexiuni doar o serie (pana cand simti ca mai poti 5 si te opresti sa nu faci febra) doua zile antrenament una pauza si incearca de fiecare data sa adaugi inca cateva repetari si sa faci atatea la fiecare serie incepe cu 3.4 si sa iei pauza si sa NU BEI APA in timpul antrenamentului bei dupa cata vrei bafta