Pai prima modalitate invita-l sa va faceti temele impreuna sau invita-l la un suc impreuna asa la fetele alea o sa li se faca ciuda a doua modalitate cand nu e singur intreaba-l diferite chestii si vezi daca aveti lucruri in comun a treia modalitate fa-te foarte sexy si stai pe langa el a patra modalitate fa-l invidios ca nu a iesit cu tine si ultima modalitate can iesiti si plecati acasa saruta-l undeva intr-un loc puplic
Inseamnă că nu te place. . Dc umbli după el? Fă`i şi tu "ciudă" , cu alţi băieţi.
Sunt de acord fai in ciuda cu alti baieti.Aratai ca tu poti trai fara el.Nu uita ca baiatul te va iubi cit timp tu nu te lasi cucerita.Succes.
Trebuie sa il cuceresti?
Du-te la el cand e singur si sarutal
Sau cand iti face el in ciuda fate ca nu iti pasa:* pana cand vede si el ca degeaba iti face in ciuda
daca iti place asa de mult de el intreaba`l daca vrea sa fiti impreuna nu cred ca e rusinos macar ai incercat:* funda?:X
Nu il baga in seama si sa vezi cum vine la tine, o sa ii fie ciuda, stiu asta pentru ca si eu is baiat, sau poti sa alegi a 2-a varianta, sa faci tu primul pas, fara rusine, ai incredere in tine