| crixus a întrebat:

FUNDA+VOT! Am 15 ani, 1.80m, 65kg si fac antrenament de sala acasa cu gantere de 5kg. Pana acum sunt multumit de rezultate, corpul s-a modelat frumos desii nu am tinut un regim strict sau ceva de genu asta. In vara asta vreau sa-mi iau sac de box si vreau sa stiu daca ar fi bine pentru. sanatatea mea sa incep o dieta de proteine cum ar fi aceasta http://www.bonduelle.ro/dieta-cu-proteine

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Salut!
Daca vrei sa castigi masa musculara ai nevoie de un aport mare de proteine, minim un gram de proteina pe kg corp, restul se va depune ca masa musculara.
Dieta aceasta m-i se pare saraca. Citeste mai mult pe site-ul acesta : http://www.getfit.ro/
Eu iti sugerez sa mananci combinat proteine cu ceva carbohidrati, pentru ca daca nu mananci suficienti carb. vei incepe sa arzi proteine si faci un...
Mananca pui, vita, peste, branzeturi, alune, nuci, miere, bea lapte, evita painea ca e mai mult voluminoasa decat consistenta.
Poti de asemenea sa iei niste suplimente alimentare. Proteine (sau weight gainere, pentru crestere rapida) in combinatie cu vitamine (animal pack de ex. ca iti ofera pe langa vitamine, minerale, acizi etc. si enzime digestive, ce ajuta la absorbtia de proteine si altele).
Daca vei tine regimul asta vei creste puternic si vei putea sa te axezi pe antrenamente mai riguaroase si combinatii de antrenamente.

Multa bafta!

5 răspunsuri:
| andrey910 a răspuns:

Mi se pare o porcarie dieta aia...ce legatura au fructele, legumele si painea cu o dieta hiperproteica? cica "2 chifle cu rosii si castraveti", nu cred ca iti va creste masa musculara daca mananci asa ceva.

| andrey910 a răspuns:

@crixus
dimineata: cereale
peste 2 ore: un iaurt 400g
la pranz: 200g carne
peste 2 ore 200g orez
peste 2 ore iar iaurt
seara: 200g carne
Daca esti slab, adica nu ai probleme cu grasimea poti sa mananci intre astea orice...ca nu strica.

| Zodiacul a răspuns:

Da o sa iti faca foarte bine acea dieta+ca faci si sport o sa fi intr-o forma fizica extraordinara!

| crixus explică:

Aveti cumva vreo sugestie de o dieta mai buna?

| paynehunter a răspuns:

Nu prea imi pare in regula dieta de acolo, e facuta cal la misto, dar atata timp cat faci sport nu conteaza.

Întrebări recente