| crixus a întrebat:

FUNDA+VOT.
Am muschi dar nu am forta. Multi prieteni sunt invidiosi pe mine ca am un corp foarte frumos dar am forta foarte mica. De la fiecare exercitiu fizic mai greu muschi mei se maresc insa fara a pune forta. Eu consider ca sunt combinatia perfecta dintre ectomorf si mezomorf pentru. ca am caractere de la amandoua tipurile somantice.
Intrebarea mea este simpla : de ce? De ce pun masa foarte repede insa fara a pune forta? Este un dezavantaj sau un avantaj? Am 16 ani, 180 si 65 de kile.

8 răspunsuri:
| MariuseL95 a răspuns:

Poate nu ai calciu in oase. Incearca sa iei calciu.

| tudyzor a răspuns:

O sa incep cu sfarsitul.Mi se pare mie sau esti prea slab pentru varsta si innaltimea ta? 65kg mi se pare exagerat de putin pentru 1.80m la 16 ani.Intr-adevar,la aceasta varsta esti in dezvoltare.Masa musculara nu poti sa zici ca acumulezi foarte repede, pentru ca nu se intampla peste noapte.Adica se intampla peste noapte dar sti la ce ma refer.Forta vei capata in timp insa incearca daca totusi vrei o alternativa,exista "sustinatoare de efort". Sunt ca proteinele prezentate identic(ma refer la ambalaj, gust, mod de preparare etc.).O sa te ajute sa iti maresti forta insa nu te astepta sa "ridici" imediat mult peste limita ta.Si ar mai fi o metoda insa nu ti-o recomand decat daca sti bine ce faci, referindu-ma la steroizi.Ai grija de corpul tau si totusi nu te expune unor "nenorociri". Astept de la tine eventuale nelamuriri si in caz ca te pot ajuta, cu cea mai mare placere o sa o fac.multa sanatate!

| ταξιδιώτης a răspuns:

Exercitii in forta (pentru forta exploziva) fara repetari, si munca fizica pentru rezistenta, imbinate cu controlul respiratiei.

| As3ro a răspuns:

Cand a fost ultima data cand ai facut un antrenament de forta? simplu normal ca daca tu ai facut todeauna antrenamente de masa pana in 12 repetari sa zicem ca nu esti asa de multumit de forta care o ai.Nu poti spune ca este un dezavantaj. fiindca alti nu pun nici masa mulculara asa de repede. depinde ce tip somatic ai. Sfat: Ia Animal pack. este un complex te vitamine care sigur te va ajuta. si MACAR o data la 4 luni fa un antrenament de forta. Cred ca sti in ce consta repetari putine intre 1-4 si greutate maxima.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Nu prea esti musculos la 16 ani cu 65 kile si 180 laughing)))

| skandenberg12 a răspuns:

Uh arati bine la 180 si 65 kg rolling on the floor)? esti ectomorf 100% si daca vrei forta mergi la sala

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns:

Pai scrie si antrenamentul tau, ca sa vedem ce faci gresit. Ma intereseaza program de antrenament, exercitii, serii, repetari, pauze intre serii.
Si alimentatie.
La 180 si 65 de kg ai definire ca lumea, nu masa. Pentru forta iti trebuie si ceva masa