| Alion a întrebat:

FUNDA! vreau sa ma apuc de sala si cum bine stiti fara suplimente "nu merge" vroiam sa va cer parearea ce produs de la nutritech (hardbody), mai exact din acestea : http://www.nutritech.ro//produse/32,Masa-musculara.html imi recomandati? mai bine spus pe care din ele le-ati folosit si cum v-au mers?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

1. merge si fara suplimente daca mananci corespunzator, daca ai doar 3 mese pe zi, nici cu suplimente nu faci mare lucru

2. alea sunt faina indulcita, recomand suplimente adevarate ( muscletech, gaspari, dymatize, etc. ).

Ce varsta, inaltime/greutate ai? Si cate mese ai pe zi?

| Alion explică (pentru Cosmin86):

17 ani, 1.80 m si 70 kg... mese pe zi nu pot avea prea multe pentru ca invat dimineata si dupa ore merg direct la sala. Oricum pe mine nu ma interesa musculatura in mod special, ci sa iau in greutate. fiind elev, evident ca si bugetul este limitat; daca stii tu niste suplimente mai bune, care sa nu depaseasca 80 de ron accept fericit propunerea ta...

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alion):

Cu 80 de lei nu gasesti suplimente de calitate. Si ce ai enumerat tu acolo, daca iei de 80 de lei o sa te tina o saptamana aprox.

Sunt bune pentru a luat in greutate, ca au multi carbohidrati. Dar o sa pui si grasime pe langa muschi, mai bine pui kilograme de muschi decat grasime.

5 răspunsuri:
| 95Cosmin a răspuns:

Http://i50.tinypic.com/2w20dpj.jpg
Frecventez sala de ~~ 1 an si 1-2 luni si tin sa mentionez ca nu am luat nici un fel de supliment.Eu zic ca merge si fara daca esti incepator.

| Cosmin86 a răspuns (pentru 95Cosmin):

Merge fara si daca esti avansat, doar ca trebuie sa mananci mai mult, mult mai mult happy

| Uofficial a răspuns:

Total mass 4200 nenicu. eu din astea iau big grinwinking