Sansele ca Gareth Bale sa vina la Barca sunt destul de mari dar Neyamar eu unul nu cred ca o sa ajunga la Barca!
Nu stiu, dar eu unul nu prea il vad pe Bale asa mare jucator. De exemplu nu prea am auzit de el prea mult la stiri de exemplu. De Messi insa de exemplu se aude mai mereu. Neymar are 19-20 de ani stiu, si joaca chiar mult mai bine decat Bale, are o tactica excelenta. Daca Bale ajunge la Barca sunt foarte curios sa vad de ce e in stare. Neymar are sanse 70% sa ajunga la Barca, iar Bale 30%. Si in plus la ce are nevoie Barca de Bale? Are jucatori mult mai experimentati decat Bale, il are pe Messi, Iniesta, Xavi, Puyol si multi altii.
Pentru ca se zice a nici abidal nici maxwell nu isi mai prelungesc contractele si in plus Guardiola a zis de Bale ca ii place pentru ca e un jucator polivalent asa cum e Adriano.Eu cred ca ar fi cea mai buna optiune
Da, dar eu nu il vad mare jucator pe Bale, dar acum nu depinde de ce zicem noi, sefii lui Barca vor hotari daca il vor aduce sau nu, asa ca... Nu are rost sa ne certam pentru un jucator si visul lui de a ajunge la Barca
Despre Bale ma abtin, dar despre Neymar tocmai si-a prelungit contractul cu Santos pana in 2014, dar Santos trebuie sa accepte orice oferta peste 40 mil. dupa parerea mea, pentru ca exista sansa ca Neymar sa se accidenteze si sa-si rateze toata cariera. Totul depinde de cum vor judeca sefii lui Santos.