| Gavrybos1235 a întrebat:

Haii sall TPU am 15 ani 1, 74 55 de kg vreau sa iau in masa musculara da mie cam frica adica ce vreau eu sa zic daca mananc ce trebuie sau chiar orice si ma duc la sala eu nu vreau sa bag grasime doar muschiii sa ma ingras in muschii am observat ca sunt slab rau am glandele scoase afara eu am fost anorexic am avut 87 de kg am ajuns la 55 am tinut dieta foameii si am slabit si na sunt cam slab si vreau sa iau in greutate dar nu grasime masa musculara si atat ziceti voi ce exerciti tr sa fac si ce sa mananc si cat ca nu stiu nu mai vreau sa fiu asa slab gata stop rade lumea de mine fb mew cheval cool am o poza in apa!

7 răspunsuri:
| Tataran_Sebastian_1998 a răspuns:

Wow, laughing
Tie chiar iti pasa de ce zice toata lumea? Tu trebuie sa fi multumit de tine, iar in legatura cu masa musculara, am solutia.
Mergi frumusel la o sala de forta din apropiere, si ii zici la ala de acolo ca vrei sa mergi si tu la sala ca tot omu' si ala iti face un abonament (45-50-60-75 de lei e unul) si mergi acasa si bagi la mancaruri din astea cu care te ingrasi, dupa masa, dar eu recomand sa mergi seara, mergi la sala si stai vreo 3-4 ore si tragi de fiare, nu pui grasime pe tine, pui masa musculara, e cu totul altceva, tine-te de treaba asta 2 luni si sti cum o sa ai "peptu" si "mainile"? laughing
Asa ca misca de pe scaun si da o fuga pana la sala de la colt laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru Tataran_Sebastian_1998):

Serios? stai 3-4 ore la sala? piept si maini in 2 luni. cand muschii se fac in ANI DE ZILE?

esti doar un COPIL MIC, nu?

| aLeXaNdru145 a răspuns (pentru Tataran_Sebastian_1998):

Mai ca' mi vine mor de ras laughing cate tampenii ai spus

| Tataran_Sebastian_1998 a răspuns (pentru Cosmin86):

laughing
Vai vai, mergi zilnic ma!
Daca vrei sa te epiizezi de dimineata pana seara esti liberwinking
Eu i-am dat un sfat, un prieten de-al meu face exact asa, trage foarte tare, are 14 ani si ridica la piept 84, tu cat ridicai la varsta lui? Documenteaza-te.
Apropo, am uitat sa-ti spun ca sunt la sala in "mini-magazilele alea" niste batoane de ciocolata ce contin multe proteine, costa doar 3.5 nu ti-ar strica cateva duzini.

| Tataran_Sebastian_1998 a răspuns (pentru Cosmin86):

Aaa da,am uitat sa mentionez, daca vrei sa fi asa "model" sa crape musci pe tine, logic ca-ti trebuie ani ma! Eu vorbeam de putina conditie fizica, sa faca si el minim necesar sa nu fie ciont-collection, da tu te gandesti la de aia de parada...

| Cosmin86 a răspuns (pentru Tataran_Sebastian_1998):

Serios? ma inveti tu ce suplimente sa consum?

niste batoane care nici nu stii firma car ele produce sau ce contin?

fac sala de peste 4 ani copil mic, nu ma mai invata tu pe mine

| boyboyplayboy99 a răspuns:

Cioroiu' draq! Du-te la scoala si invata sa scrii si dup-aia concentreaza-te asupra muschilor! Ati impanzit pamantul asta fu**** mama voastra de ciori imputite!