anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heei! E normal ca febra musculară la abdomen să țină o săptămână sau chiar mai mult? laughing Nu mă doare de zi cu zi, însă dacă încerc să fac abdomne devine dureros.

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

NU e febra musculara!
Consulta-te cu un medic internist!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ar fi mai bine sa intrebi medicul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa tina o saptamana 3 zile cel mult. atunci te doare vreun organ cand faci nu abdomenul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E normal, mai ales daca nu ai mai facut de mult timp.

| Saiko93 a răspuns:

Buna, ti-am trimis mesaj happy

| Silviullet a răspuns:

E normal, da. Asteapta pana iti trece de tot iar apoi poti face din nou. Lasa corpul sa se relaxeze.
Data viitoare fa mai putine sau la fel de multe intr-un timp mai lung.

| MachesAdi a răspuns:

Ori nu ai mai facut antrenamente de genul inainte. Sau o e de la alimentatie ori timpul de recuperare. ( ex. Orele de somn, timpul de repaus dupa exercitii ) Poate e si de natura biologica.

| Anamaria9916 a răspuns (pentru MachesAdi):

Adevărul e că nu am mai făcut de vreo 2 ani. laughing dar ma făcut vreo 60 de abdomene, mai demult de la atâtea nu aveam nimic laughing am ruginit

| MachesAdi a răspuns (pentru Anamaria9916):

Antrenamentele se fac constant Vezi ca iti explic in privat ca sa nu spamez aiurea grupul

| MachesAdi a răspuns:

Daca doare e semn bun ca acolo se reface muschiul din proteinele luate la masa happy Si mai era o faza da nu mai tin bine minte. Trebuie sa imparti masa ta in 3 parti. Zic fiecare in parte ( mic dejun, pranz, cina ) ca sa asimileze mai bine muschii resursele necesare din mancarea ta (bogate in proteina in esenta, vitamina C sa iti treaca iute febra, legume, carne, oua, fructe, branza, etc. )