| XnonameX a întrebat:

Heei! Fac 15 ani in toamna,am 1, 60 si 52-53 de kg as vrea sa ajung măcar la 48-47 ceva de genul. Am doua întrebări daca combin o dieta sănătoasă gen:fructe,legume,fără prajeli,carne si seturi de exercitii pentru tonifierea picioarelor si a a abdomenului as reusii sa dau aceste kg? Si a doua întrebare... ceaiul verde stimulează arderile sau de ce este recomandat in diete si daca mi-ar putea dauna.
As vrea niste seturi de exercitii, eu am gasit doua provocari pentru 30 de zile una este pentru picioare, se fac squats(nu stiu termenul in romana) si alta e pentru abdomen cu diferite exercitii si niste sfaturi sau experiente.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

O sa si se para ciudat dar mersul pe jos eu il recomand ca slabit sincer
mergi pe jos intre 10 -15 km pe jos
intra pe google maps si introdu strada ta si unde vrei sa ajungi mergi asa zilnic, mergi in pas alert adica sa nu poti canta, in 30 de zile vei simti diferenta, asta e sportul cel mai practicat de noi, nu doar ca slabeste ajuta la tot corpul, apoi desigur flotari, genoflectiuni, ridicari la bara ca de carat vanat banuiesc ca nu ai, sau un giozdan cu bolovani in spate pe deal vorbesc serios, apoi fugi pe saptamana de 3 ori 3 minute dar la maxim, nu incet sau mediu, nu la maxim atat de tare incat sa numai poti respira sa fi epuizat stiintific nu ai nevoie de ore la sala de sport doar de cateva minute de maxim interval cardio si multa miscare, degeaba bagi tu o ora sport apoi stai 12 ore degeaba
alimentatia ellimina carbohistrati rai,zaharul,sucurile,fructele pentru o perioada, manca proteine multe, te vei simti ca naiba, obosit, epuizat dar apoi bagi vegetale, sa stii ca 80% e dieta 20% e sport sincer isi spun, mama mea a slabit 20 de kg in 3 luni fara sport sti de ce? manca numa ciorba si supe nu facea sport deci se poate, nu uita de cultirism, apropo nu uita de cultirism fa si karate ca e bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, la 12 ani aveam 75 de kg, dar era deoarece aveam 1.6 m inaltime, in fine, nu mancam mult dar aveam si inca mai am sistemul de ardere a caloriilor foarte prost, si cum nu faceam sport nu era deloc ok, dar acum e bine, ca fac sport, te va ajuta, de exemplu inotul

| Preda_Radu_1975 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa nu renunti la carne. Ai putea tine o dieta sanatoasa cu 5 mese pe zi si ai putea sa slabesti rapid. Este bine din cand in cand sa mai ti si cate un 'SOC'. Acest SOC se refera la un produs sanatos pe care o sa il ai predominant in alimentatie intr-o saptamana. SOCURILE se pot face cu diferite fructe si legume de exemplu la inceputu dietei poti incerca un soc cu portocale adica poti sa mananci portocala ca pe o gustare dintre mese sau poti sa o asezonezi cu piept de pui la o masa de pranz.
Exercitiile sunt si ele importante. Cateva abdomene, 2-3 kilometri alergati, 10-15 kilometri pe bicicleta ar trebui sa te ajute enorm sa slabesti.

| SergioRamos4 a răspuns (pentru Preda_Radu_1975):

Cu acele cateva abdomene vei ramane firav copil mic.

| DomnulKat a răspuns (pentru Preda_Radu_1975):

După poza de profil, maxim 11 ani. Abdomenele slăbesc? Copile ălea dezvoltă mușchii abdominali, dacă ai grăsime sub degeaba. Exact cum tu ai 60kg.

| XnonameX explică:

Sergio aceste,, câteva abdomene" nu sunt 10-15 laughing azi am facut 65+alte trei tipuri de exercitii care stimulează muschii abdominali,exercitiile astea le măresc ca număr pe zi ce trece, si la trei zile am una pauza. Daaar, eu sunt fataaa straight face nu vreau sa dezvolt masa musculara excesiva, s-ar vedea oribili. Vreau doar sa mă tonifiez si sa dau câteva kg jos.
Ok acum ca am explicat, crezi ca ma poti ajuta? happy