Nu te ajuta deloc abdomenele.Incearca Aerobica, inot(ori de cate ori este posibil), bicicleta in week-end, nu trebuie neaparat o regula de urmat.
Parerea mea este ca arati bine indiferent daca ai cateva kilograme "in plus". Mult noroc!
Ai incredere in tine, esti frumoasa asa cum esti. nu te mai lua dupa altii. Mergi la sala daca vrei sa slabesti.
Da te ajuta.
Fa cate 3 serii a cate 10 abdomene, dar nu in fiecare seara....de ex luni, miercuri si vineri. :*
Abdomenele NU te ajuta DELOC. Chestia asta e ceva super-cunoscut, esti doar un copil mic paralel cu sportul, nu?
Pentru datul burtii jos sunt exercitiile CARDIO : alergat, inot, sarit coarda, bicicleta, etc. Dar minim 1 ora / antrenament, intens.
Ea a zis ca vrea sa slabeasca... daca nu face nici macar abdomene, ce sa mai zicem de cardio.....mai bine ar manca mai multa salata
Eu am slabit 18 kg fara sa fac abdomene deloc.
abdomene = cele mai proaste si ineficiente exercitii.
Daca vrei exercitii ADEVARATE pentru abdomen, atunci fa :
- L-stand, macar 5 secunde ( atunci ai abdomen. dar 99 % din oameni nu pot nici macar 1 secunda )
- ridicari de genunchi la piept din atarnat
- stat in cap peste 30 de secunde ( din abdomen tii corpul drept, multi nu pot sa faca exercitiul asta ca n-au abdomen )
- flotari cu saritura fata-spate cu tot corpul ( din nou, daca n-ai abdomen nu poti sa sari, ca abdomenul tine corpul drept in timpul sariturii + flotare ).
LoVeIsLiFe întreabă: