| BlooyGirl a întrebat:

Heei, sunt o alta complexatahappy Pentru inceput am 1.70 si 60 de kg, dar eu tot nu-mi apreciez corpul din cauza ca am... burta. Asa ca m-am hotarat sa fac cate 30 de abdomene in fiecare seara. Simt ca lucreaza muschii abdomnilari...
Dar o sa aiba vreun efect? Daca nu, ce sugestii aveti? sad

7 răspunsuri:
| Robbu a răspuns:

Nu te ajuta deloc abdomenele.Incearca Aerobica, inot(ori de cate ori este posibil), bicicleta in week-end, nu trebuie neaparat o regula de urmat.
Parerea mea este ca arati bine indiferent daca ai cateva kilograme "in plus". Mult noroc! happy

| SoulOnFire a răspuns:

Ai incredere in tine, esti frumoasa asa cum esti. nu te mai lua dupa altii. Mergi la sala daca vrei sa slabesti.

| CotoiIonut a răspuns:

Da te ajuta.
Fa cate 3 serii a cate 10 abdomene, dar nu in fiecare seara....de ex luni, miercuri si vineri. :*

| Cosmin86 a răspuns (pentru CotoiIonut):

Abdomenele NU te ajuta DELOC. Chestia asta e ceva super-cunoscut, esti doar un copil mic paralel cu sportul, nu?

Pentru datul burtii jos sunt exercitiile CARDIO : alergat, inot, sarit coarda, bicicleta, etc. Dar minim 1 ora / antrenament, intens.

| CotoiIonut a răspuns (pentru Cosmin86):

Ea a zis ca vrea sa slabeasca... daca nu face nici macar abdomene, ce sa mai zicem de cardio.....mai bine ar manca mai multa salata happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru CotoiIonut):

Eu am slabit 18 kg fara sa fac abdomene deloc.

abdomene = cele mai proaste si ineficiente exercitii.

Daca vrei exercitii ADEVARATE pentru abdomen, atunci fa :

- L-stand, macar 5 secunde ( atunci ai abdomen. dar 99 % din oameni nu pot nici macar 1 secunda )
- ridicari de genunchi la piept din atarnat
- stat in cap peste 30 de secunde ( din abdomen tii corpul drept, multi nu pot sa faca exercitiul asta ca n-au abdomen )
- flotari cu saritura fata-spate cu tot corpul ( din nou, daca n-ai abdomen nu poti sa sari, ca abdomenul tine corpul drept in timpul sariturii + flotare ).

| Corciu_Nicolae_1988 a răspuns:

Fuga ajuta foarte mult, abdomenele asa, optional