Dupa parerea mea patinaj artistic, e frumos sa patinezi ati faci corp frumos si sunt cosume dragute! Oricum tu alegi, asulta-ti inima si sigur vei afla raspunsul.
Salut, parerea mea e sa vezi la ce ai talent,intai du-te la un sport si vezi cum e, vezi daca faci efort ceva.Eu fac judo, sport de performanta si depun efort efort cat pentru 7 sporturi , e un sport greu Judo, deci pana la urma apucatatede patinaj dar sa stii sa mergi intai pe role si dupa pe patine
Sunt scumpe și inutile amândouă.
Sporturi utile : înotul.
Dacă cazi în apă și știi bine să înoți nu te îneci.
Sporturi mai puțin utile : Alpinismul, schiatul, dar astea 2 numai la nivelul noțiunilor elementare și atât.
Cum a fost iarna asta decât să umble prin zăpadă foarte mare puteau să folosească schiuri.
Uneori trebuie să te și cațări.
Cel mai bun sport este tot înotul dar nu sunt bazine de înot și alea care sunt sunt f scumpe.
Tenis de camp!
Patinajul dupa parerea mea este un rahat! (nimic intens, fara competitii multiple)
La tenis ai o multitudine de competitii! [plus ca tonifiaza toti muschii]]
FUNDA?
Buna!Amandoua sunt niste sporturi frumoase, dar necesita foarte multa munca (spun asta pentru ca si eu am facut tenis de camp timp de 2 ani, si stiu cum e). Ramane la alegerea ta, nimeni nu poate sa iti spuna ce sport sa faci, nu? Succes :*. Revino cu un reply si anunta-te si pe noi ce sport ai ales.
Uite ce cred eu: ar trebui sa inchizi ochii si sa te concentrezi asupra acestoara doua. Care iti vine primul in minte acela trebuie sa-l practici. Pe de alta parte, daca esti o fata finuta, ar trebiu sa te apuci clar cde patinaj artistic, dar in cazul in care ai facut si alt spor si ai o fiziononie mai sportiva, iti recomand cu caldura tenisul de camp. Daca nu poti face asa pentru ca amandoua iti plac la fel de mult, ar trebui sa lasi destinul sa aleaga. Le srii pe biletele si extragi unu din ele. Nu trisa, asa veia avea mai mult noroc in sportul pe care vei alega ca-l vei practica.
Multumesc pentru toate raspunsurile, au fost excelente dar si eu am fost de aceeasi parere : Patinajul artistic
Si mai precizez faptul ca am castigat premiul 1 la campionatul de role anul trecut!
Poi eu as zice ca patinajul artistic este unul dintre cele mai feminine sporturi si cu ajutorul sau iti poti forma pozitia spatelui ca la balet numai ca patinajul e pe gheata . Oricum cred ca ai prins ideea :X. Sper ca te-am ajutat . Funda?
Eu cred ca patinajul artistic e mult mai frumos dar mai greu. Tenisul are si el farmecul lui dar nu ca patinajul deci sfatul meu este Patinajul Artistic e foarte frumos si bafta si mult noroc pentru orice alegi!:*