anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei.
Am 15 ani, 1 60 si 57.5 kg(insa am si masa musculara). Anul trecut am ajuns la 54 de kg si m-am simtit super ok in corpul meu.Sunt in deficit caloric, fac sport, insa nu slabesc deloc..de 2 sapt am inceput mai serios, insa nu am slabit deloc si nu inteleg ce fac gresit..Mananc 1300 de calorii si fac sport cam de 6 ori pe sapt, sigur ard 300+calorii.In mod normal ar fi trebuit sa slabesc 1 kg insa nimic.

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. Zi concret ce mananci, zi meniul tau intr-o zi (si cantatitile aproximative)
2. ce antrenament ai?
3. Ai "cheat day"? Fara un cheat day, care sa-ti accelereze metabolismul, metabolismul tau scade incat poti ajunge sa mananci extrem de putin si totusi sa nu slabesti. Metabolismul trebuie "socat" periodic.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Eu am 12 ani, în jur de 1, 50 și în jur de 45-50kg. Într-o vreme aveam vreo 60, dar nu am mai mâncat un timp.
Încearcă să nu mănânci, sau dacă o faci, mănâncă foarte puțin. Încearcă să stai mai mult pe internet. La mine a funcționat, având în vedere că am slăbit de la vreo 60kg.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu asculta toti necunoscatorii ce spun sa te abtii de la mancat sau chiar sa nu mananci, atragi boli spre tine in felul asta! Mananca cand vrei pana te saturi cu alimente din dieta ta si moderat, minim 4 mese pe zi in care sa ai carbohidrati si grasimi, sportul la fel nu trebuie sa lipseasca happy Macar 1 ora pe zi, cat poti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci respecta cele 3 mese pe zi si 2 gustari. Nu trebuie sa te abtii de la a manca, nici sa mananci obsesiv. Iar in ceea ce priveste greutatea, nu mereu reflecta ceea ce se intampla in corpul tau pentru ca tu facand sport si mancand proteine iti cresti masa musculara, iar grasimea desi scade tu pe cantar ai aproximativ aceeasi greutate. Cel mai indicat ar fi sa te masori si asa vezi evolutia. Cauta pe net planul de mese, adica ce poti manca mai exact la cele 3 mese si cele 2 gustari, iar in ceea ce priveste sportul, este in regula. Dar sa stii ca daca faci doar sport iar alimentatia e varza, nu ai cum sa scazi in greutate. Elimina dulciurile, sucurile si prajelile, mananca multe proteine, legume si fructe, si o cantitate cat de cat ok de carbohidrati. Si nu in ultimul rand, Bea multa apa, in jur de 2-3l pe zi. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si nu uita, sa nu te infometezi! Corpul tau neavand resurse din care sa consume, iti cosuma din masa musculara, iar dupa cand vei incepe sa mananci iar, pe langa ca scazi din masa musculara, corpul tau depune mai multa grasime pentru ca il distrugi infometandu-te. Astfel cand tu te infometezi si vezi mai putin pe cantar, nu te bucura, ai scazut din muschi

| lolista a răspuns (pentru anonim_4396):

Din aprilie am luat decizia sa nu ma infometez, cum am facut anul trecut..insa, anul trecut am reusit sa slabesc macar prin acest mod, fata de anul acesta cand nu dau jos nimic momentan

| anonim_4396 explică (pentru lolista):

Poate corpului tau ii ia ceva timp pana se obisnuieste cu schimbarile, depinde de fiecare imparte. Unii slabesc mai repede, altii mai greu. Unii slabesc la inceput, altii dupa ceva timp. Tu continua sa mananci sanatos si sa faci sport si rezultatele sa vad in timp. Vei vedea! Succes! :*

| SomethingFunni a răspuns:

Nu este posibil sa fii in deficit caloric si sa nu slabesti. Daca nu ai slabit inseamna ca nu esti in deficit caloric.