| KristaC a întrebat:

Hei.
Am 16 ani, 1.65 si 50 de kg.
Vreau sa ma apuc sa lucrez mai mult asupra corpului meu de aceea doresc sa merg la sala, doar ca nu stiu daca este bine pentru varsta - greutatea mea.

10 răspunsuri:
| andrei1237 a răspuns:

Pentru varsta ta, este foarte bine.Totusi ar mai trebui sa te mai ingrasi cu vreo 5 kilograme.

| KristaC explică (pentru andrei1237):

Tot incerc sa ma ingras si nu reusesc mai mult de un 1 kg -2

| 1234abcd a răspuns (pentru KristaC):

Oooo crede-ma stiu cum e laughing sunt exact in aceeasi situatie cu tinewinking

| andrei1237 a răspuns (pentru KristaC):

Nu iti face griji totul va veni de la sine.

| 1234abcd a răspuns:

Daca vrei sa iti lucrezi masa musculara sa faci exerciti pentru asta nu pentru slabit e ok... si eu tot zic ca ma apuc si nu m-am mai apucat laughing sper sa ma apuc la primavara si sa ma tin happy

| KristaC explică (pentru 1234abcd):

Sunt si o fire mai timida si... big grin
nu vreau sa slabesc, doar pentru masa musculara.

| 1234abcd a răspuns (pentru KristaC):

Timiditatea nu cred ca are legatura cu asta happy dar ca sa te simti mai in largul tau convinge un coleg/colega prieten /prietena sa vina cu tine happy

| KristaC explică (pentru 1234abcd):

Mda, cred ca asa o sa fac :d
Multumesc de sfaturi :*

| Bianca1864 a răspuns:

Si eu am tot 50 de kg, si aceeasi inaltime.happy ar fi bine, am vrut si eu sa merg, dar pur si simplu nu am timp. daca iti place, te relaxezi facand sport, de ce nu? nu cred ca ai nevoie sa slabesti, poate doar sa iti maresti rezistenta.

| NicoNicoNiiiii a răspuns:

E varsta perfecta pentru a te apuca de sala.

Dar daca nu te mai ingrasi vreo 5 kg, efortul fizic in exces s-ar putea sa iti cauzeze ameteli si stari de anemie. (nimic serioswinking )

Si ar mai trebui sa stii ca daca te apuci de pe acum de sala s-ar putea sa ramai doar pe la aceeasi inaltime la care esti acum (sau vei mai creste cel mult 5-7 cm)

Funda?