| ManuelaM a întrebat:

Hei. am si eu nevoie de un "program" zilnic sa zic asa. Eu fac kickboxing si imi trebuie program pentru slabit, pentru tonifiere si alimentar.

Răspuns Câştigător
| qLoveSmileღ a răspuns:

Cumpara CD-UL si revista de la Colon Help, aceea cu Carmen Bruma. In fine, il foloseste o amica, ca eu n-am avut niciodata probleme cu kilogramele in plus. big grin
Bafta.

11 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Alimentar, scade cantitatea de carbohidrati si grasimi dar mentine sau creste cantitatea de proteine ( ai nevoie pentru forta si tonifiere ).
Vezi sa nu reduci carbohidratii de tot, ca o sa-ti afecteze energia.

Si program zilnic, ai putea sa te duci pe la sala, de 3 ori pe saptamana, in paralel cu sedintele de kickboxing, sa-ti tonifici musculatura, in special grupele pe care nu prea le lucrezi acolo sau care iti trebuiesc ( triceps, umeri, spate, picioare, etc. ).

Daca nu vrei sala, flotari, tractiuni, abdomene, ridicari de picioare ( pentru zona inferioara a abdomenului ), flotari la banca pentru triceps, flotari la paralele ( tot pentru triceps ), si fa rost de 2 gantere pentru umeri ( umerii sunt foarte importanti ).

| ManuelaM explică (pentru Cosmin86):

Va multumesc pentru raspunsuri!

| Cosmin86 a răspuns (pentru ManuelaM):

Cu placere, si eu am facut 2 ani kickboxing, in prezent fac doar sala.

Erai la un club anume? sau faceai la privat?!

La respect gym, in Bucuresti. Nu am avut antrenor personal.

Aha. foarte bine. si acum de ce numai practici kickboxing? sad

Pana vara viitoare fac doar sala si cardio, apoi o sa ma reapuc. Sau poate o sa ma apuc de skandemberg, o sa vad.

Din cauza serviciului nu am timp sa fac si sala si kickboxing ( cum ar trebui ), asa ca le fac pe rand.

Am inteles

Cum merg antrenamentele? Ai mai slabit?

Da... acum am competitie happy

Da... acum am competite