| Anothergirl22 a întrebat:

Hei! Am slăbit 16 kg, din februarie până acum, prin deficit caloric și ulterior sport regulat (HIIT, alergare ușoară, pași). Ideea e că mi-ar placea ca fundul să-mi rămână cum e acum, iar ce mai dau jos sa fie de pe abdomen, brațe, spate. Dacă fac mai multe exerciții care să întărească și tonifice fesierii, surplusul de grăsime din zonele menționate se duce? Aștept
și sfaturi în legătură cu activități sportive care pot fi făcute acasă sau in aer liber și să mă ajute la ceea ce am zis. Fundă happy

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| wildthing a răspuns:

Stratul adipos il dai jos de peste tot. Daca fundul tau e asa cum e acum si datorita unui strat de grasime aflat acolo in mod fericit, in momentul in care slabesti, se va micsora si fundul. Poti compensa prin exercitii de forta prin care sa-ti maresti in dimensiune fesierii. Exercitii pe care le poti face acasa sau in aer liber pentru fesieri: genoflexiuni, fandari, scari (cu pasi mari, ca sa fortezi fesierii), ridicari de bazin din pozitia culcat cu calcaiele aduse la sezut, ridicarea piciorului din sprijin pe palme si genunchi, etc.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Totusi nu uite ca sprintul arde mai bine grasimea de pe burtica

| CiprianCampionu2000 a răspuns:

Ok felicitari