Buna
vergeturile nu dispar niciodata, le poti estompa cu bitter suedez ( nu l-am incercat, inca, dar am citit ca e destul de bun pentru asa ceva). Iar daca vrei sa nu iti mai apara, cand ti o cura, sau cand incepi sa se ingrasi, sa te dai in fiecare zi cu o crema impotriva vergeturilor ( eu folosesc de 2 luni, crema restructuranta antivergeturi de la gerovital plant, si mi se pare destul de buna).
Din cate stiu eu de vergeturi scapi doar prin mult sport si sunt anumite produse care functioneaza.acum depinde si de zona unde le ai.
Fa'ti masaj cu ulei de masline pe picioare pentru a scapa de celulita sau de vergeturi.Sau ptoi sa-ti cumperi crema anticelulitica "Cellufight".
Sper ca te'am ajutat.Pa, pa:**
De vergeturi nuprea poti s scapi usor chiar daca slabesti uneori s-ar putea sa nu scapi de ele dar cu niste creme si sport poate reusesti sa scapi de ele.
Am intrebat un dermatolog si mi-a spus ca de vergeturi nu scapi niciodata. Daca vergeturile sunt rosii, poti sa le tratezi cu creme speciale pentru a nu se mai vedea asa tare. Daca sunt albe, nu mai ai ce face.
Eu le am pe picioare si sunt foarte urate.chiar nu le suport si as vrea sa scap de ele.multumesc tuturor pentru raspunsuri. sunt foarte folositoare