Pai daca incepi din Ianuarie cred ca o sa inveti sa dansezi bine cam in max 4-5 luni! Parerea mea!
Hmm. Daca te-ai nascut un geniu al dansului poate dura intre cateva saptamani sau luni. Daca ai talent 2-3 ani sau daca muncesti din greu poate dura si mai putin. Daca nu ai talent, se poate dezvolta, asta ar dura 5-9 ani sau mai mult. Daca chiar deloc nu ai talent atunci poti exersa 10 ani, dar nu vei ajunge la performanta in cazul acesta alegeti alt hobby, unul in care te descurci mai bine.
Daca te referi la performanta in sensul de concursuri nationale si internationale, probabil vei incepe sa concurezi dupa 2 ani (daca esti buna si faci antrenament intensiv de minim 3 ori pe saptamana) si sa ajungi la un nivel national de performanta cam in 4 ani. Pentru nivelul international este nevoie de mult talent si multa munca (am auzit ca pana la 6 antrenamente pe saptamana a cinci ore antrenamentul)
Daca ai talent pentru asa ceva in cateva luni poti aspira la performanta. Daca nu, mai bine iti alegi altceva.
antilove întreabă: