| NixiTrix a întrebat:

Hei dragilor! Ce exercitii imi recomandati pentru scaderea grasimii de pe abdomem?
Poate imi lasati si in link, ceva.
Dau funda! kiss

Răspuns Câştigător
| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Ia-ti o minge din aia mare, se gaseste pe net. Te ajuta sa faci exercitii ca sa scapi de rasimea de pe abdomen.Si e si destul de distractiv. happy

4 răspunsuri:
| IMPLICAT a răspuns:

Buna, uite ce raspuns am dat mai inainte la aceeasi intrebare!

IMPLICAT a răspuns:
O sa iti dau cateva sfaturi elementare in prvinta a ce urmeaza " sa doresti" sa faci.

In primul rand trebuie sa stii ca poti face si 1000 abdomene pe zi ca burta ta va ramane acolo. Tu ca sa dai burta aia nesimtita jos, va trebui sa iti picure transpiratia de pe sprancene, pe buze daca ma intelegi. O sa iti enumar 3 dintre cele mai eficient metode pentru a da burta jos:

1. Alearga, epuizandu`te, transpiri si totodata slabesti.
2. Sari coarda, si vei avea parte de rezultate neasteptate din multe puncte de vedere.
3. Cauta un loc cu mai multe scari, si incearca sa le urci cu ambele picioare deodata, pana la epuizare.

(4). Dupa ce faci toate astea o perioada de timp, poti face abdomene pentru un aspect cat mai frumos.

Toate acestea insa sa stii ca vor fi prea putin eficiente daca nu ai grija si la alimentatia ta, care trebuie sa fie una sanatoasa, in primul rand.

Mult succes!

| Moonlight15 a răspuns:

Buna! Ca sa arzi grasime si nu muschi, trebuie sa fii in deficit caloric, trebuie sa mananci mai putin decat arzi.

Aici ai un articol care te va ajuta, eu tin aceasta dieta de 1 saptamana si ceva si se vad rezultate.

| Moonlight15 a răspuns:

Http://www.thinkeatlift.com/cum-slabesti-grasime-nu-muschi/

Referitor la exercitii... daca vrei poti face tabata, HIIT. Sau cardio simplu gen bicicleta, banda.

| alin100 a răspuns:

In primul rand va trebui sa elimini grasimea din tot corpul nu doar de pe burta.Iti calclulezi necesarul caloric de pe acest sitehttp://www.fitness-scandinavia.ro/ro/calculator.Dupa ce ai calculat din acest numar, scazi 30-400 de kcalorii. Daca nici asa nu slabesti, scazi 500 si tot asa pana vei slabi. Daca faci totul cum trebuie vei pierde 1 kg pe saptamana.Iar la finalul antrenamentelor trebuie sa faci cardio.Succes!