| geoconda a întrebat:

Hei dragilor, vreau să aflù si parerea voastră in legatura cu ceva.
Deci, am tot văzut fete care au ales să își transforme grasimea în mușchi. În trecut când cântareau 60 de kg să zicem, arătau mai pufoase, după ce s-au apucat de sport si chestii pentru crearea mesei musculare, au ajuns la rezultat, cântareau tot 60 de kg, doar ca corpul lor era mai definit, se vedeau mușchii.
Ce vreau eu să spun acum, e că, eu daca vreau sa slăbesc 10 kg și fac si antrenamente din astea pentru mușchi si pentru masa musculara, eu tot vreau să pierd 10 kg, adică nu știu dacă înțelegeți. Sa spunem ca eu nu vreau asa de ex: să am 80 de kg sa fac sport pentru definire, iar după să arăt mai bine, doar ca tot să am 80 de kg. Ei bine, eu vreau sa scap de 10 kg. Și dacă fac sportul acesta, si nu slăbesc, pun masa musculara, si scap de grasime doar, dar tot 80 de kg am, nu vreau. Credeți că afecteaza sau e totul în timp?
Vreau sa am masa musculara, dar la 70 de kg, nu la 80. Înțelegeți ce spun?

39 răspunsuri:
| geoconda explică (pentru GabiDumitrescu):

Sunt decat 2 shake-uri. De calculat calorii, nu stiu cum.
Păi ceri pe google, exercitii pentru slabit sau cu anca bucur, sau mai fac de la o fata Anamaria Izabela, parca. E mai blonduță. Fac si pentru abdomen, e un video cu un om, nu e adevarat omul, e un robot. Si e mai negru asa la culoare. Pe ala il fac.

Nu pe google să ceri, gresi eu, pe Youtube

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru geoconda):

"Sunt decat 2 shake-uri." >> Las deoparte cum ai ucis limba romana, ma iau doar de logica - CE CONTIN ACELE SHAKE-URI?
In alta ordine de idei, doua chestii:
1. Citeste asta, chiar daca e lung. Si in comentarii o sa gasesti o gramada de chestii interesante. - https://zoso.ro/slabit-20-jumatate-fara-sport/
2. Aplicatia mentionata in articolul de mai sus, pentru Android, e asta - https://play.google.com/......ps/details - daca cumva ai aifon, e si pentru ala. happy

Cum am ucis eu limba română? Nu am scris corect undeva? Eu cred că tu ai ucis-o

"Sunt decat 2 shake-uri." Citeste asta pana iti dai seama cum ai ucis-o. Faptul ca nu folosesc â si sunt nu inseamna ca am ucis-o, ci doar ca nu sunt de acord cu ce mizerie au facut inaptii aia de la academie, absolut fara nici un rost.

Care academie, măi? Știu foarte bine să scriu, doar că mă grăbesc. Da, corect era : Sunt decât două shake-uri, unde e problema, din perspectiva ta, că nu înțeleg. Și tu ai scris aifone sau cum ai scris, și de fapt este Iphone

OK, voi folosi grafia ta.
"Nu sunt decât două shake-uri."
Capisci?

Vaaaai

| Jugoslavije a răspuns (pentru geoconda):

M-ai dat pe spate cu cata miscare faci, ti-ai rupt piciorul de faci 2k zilnic sau ai vreo boala? happy
Persoanele alea pe care le-ai vazut tu ca s-au transformat si-au pus mintea la contributie, au un stil de viata pus la punct.
Dieta tin doar oamenii bolnavi, ai cancer sau diabet si eu nu stiu? happy
In primul rand shake-urile proteice devin bombe calorice pe mana unui prost care face tot felul de combinatii, in al 2-lea rand mai bine te-ai intreba cate g de zahar are aloe vera pe-o suta de g.
In dieta ai nevoie si de grasimi sanatoase, alea 2 kg pe care le-ai pierdut te asigur ca nu sunt din grasime, nu se pierde asa usor cum crezi tu.
Una peste alta, ia-ti myfitnesspal, calculeaza-ti macronutrientii in functie de nivelul de activitate, du-te la sala si apuca-te de exercitii fizice sau daca iti permiti ia-ti antrenor si un nutritionist sa te ajute.