anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei guys, mi se pare că sunt foarte slabă și nu am niciun pic de forță așa că aș vrea să mă apuc de sport, să pun ceva masă musculară.
Daaar, problema e personalitatea mea extrem de dificilă. Nu am răbdare cu absolut nimic și caut mereu rezultate rapide, ceea ce nu voi vedea deoarece schimbări de genul apar în câteva luni bune. Întrebarile sunt, ce aș putea folosi drept motivație? Ce aș putea să fac să nu mai amân treaba asta și să mă apuc serios? Apoi, dacă urmez un program cu exercitii zilnic, orice mișcare e binevenită? Gen aș vrea să-mi cumpăr un sac de box, să încep să fac tracțiuni, gantere. E ok orice? Vor fi rezultate?
Mersi.

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Ai un lucru deosebit totusi. Pe care cei mai multi dintre oameni nu il au. Nu recunosc ca se tin doar pentru o vreme. Incep lucruri, starteaza proiecte, dar rar le duc pana la capat. E plina lumea de vise realizabile care au sfarsit imediat dupa ce au inceput sa fie duse in aplicare. Tu macar esti sincera si recunosti problema, sia sta e un lucru mare.
Daca singura nu te poti tine, ia pe cineva care sa traga de tine cand tu nu vei mai vrea, sau nu vei mai gasi motivatia necesara. Va fi si invers, si va veti sustine ca sa ajungi sa iti atingi scopul, si tu, si ea. Daca nu gasesti pe nimeni sa te ajute si sa fie cu tine, incearca sa faci in fiecare dimineata un lucru pe care, datorita puterii tale mici, nu esti in stare sa il faci, desi stii ca ar trebui sa poti, si asta te va motiva sa tragi pana ce vei putea face acel lucru.
Nu incepe cu sacul de box, e prea mult. Nici cu tractiuni, daca nu ai forta, cum zici, nu vei reusi sa faci mai mult de doua. Dar poti incepe cu flotari, genuflexiuni, alergare, minim 10 minute pe zi nonstop. Sau sarituri cu genunchi la piept, era antrenamentul de forta pentru picioare ce il faceam cand faceam volei de performanta, fie 10 serii a cate 15 sarituri, fie 15 serii a cate 10 sarituri. Tu nu trebuie sa faci atit de multe de la inceput, dar e o sugestie.
Niste gantere te-ar putea ajuta, de asemenea si un extensor. Cu niste programe bunicele, poti in cateva luni sa capeti un pic de forta, iar in citiva ani, daca tragi, sa ii uimesti pe ceilalti cu puterea ta.

1 răspuns:
| alexandru0995 a răspuns:

Dac vrei sa te ti cu adevarat de acesata treba trebuie sa te inscrii la o sala si acolo iti faci un program in care te duci zilnic sau de cate ori pe saptamana vrei, te sfatuesti cu instructorul si el o sa iti spuna cand sa te duci ce sa iei pentru a te ajuta in masa musculara si sa devi cum vrei sa fii..la sala cu siguranta in maxim o luna doua o sa vezi rezultate foarte bune bafta, funda?