Stiu cum e. Te gandesti ca daca gresesti ii dezamagesti pe ceilalti.
Incearca sa scapi de aceste sentimente.
Si eu aveam aceeasi problema la inceput dar se rezolva.
Trebuie sa te antrenezi mai multe, cu prieteni, sa jucati niste pase din mers si altele, pase de la distanta.Bft
Incearca sa fi mai stapan pe tine si sa nu te intereseze daca ceilalti striga sau te cearta ca pana la urma esti incepator si ai nevoie de incredere iar cu timpul o sa acumulezi si experienta si nu o sa iti mai fie teama.
Salut. Ştiu cum e. Şi eu eram aşa. Dar dupa mult antrenament am ajuns sa dau goluri din corner+ alte execuții pretenţioase. Daca mai vrei detalii lasa-mi ID de FB si vorbim.
Gandeste-te ca sigur o sa castigi si ca le demonstrezi celorlalti ca esti mai bun ca ei. Sper ca ti-am fost de ajutor! :-)
Pur si simplu nu te mai gandi ca o sa grasesti.Trebie sa te relaxezi si sa fii pe faza cand vei primi mingea.Inainte sa o primesti incearca sa te gandesti ce faci cu ea. Daca te gandesti ce faci cu ea. and o ai la picioare pierzi timp si ai si mai putine sanse sa dai pase sau sa o continui.
Gandeste-te ca este doar un joc si ca indiferent ce s-ar intampla totul va fi bine! P.S. Cu cat te antrenezi mai mult cu atat o sa lovesti mai bine mingea iar panica o sa dispara fara sa-ti dai seama!sper ca te-am ajutat!
Gandeste-te ca este doar un joc si ca indiferent ce s-ar intampla totul va fi bine! Cu cat te antrenezi mai mult cu atat o sa lovesti mai bine mingea iar panica o sa dispara fara sa-ti dai seama!sper ca te-am ajutat!