| ana044 a întrebat:

Hei! Metode de a slabi în vreo luna sau 2? Sa dea rezultate destul de rapid, va rog ajutați ma!

5 răspunsuri:
| JaneEyer a răspuns:

Daca vrei sa slabesti (doar prin dieta), incearca sa renunti complet la paine, sa mananci numai legume (fie ele calite, la cuptor etc, dar FARA cartofi), mananca doar piept de pui, carne de vita (pot fi pregatite in orice fel in afara de prajite) si mananca pana in 6-7 seara. De exemplu, dimineata eu mancam 3 batoane de Fitness intr-un interval de 6 ore, beam muulta apa. La pranz mancam piept de pui cu legume calite, iar seara un iaurt. Dar repet, beam foarte multa apa. Am slabit in 3 saptamani 10 kg. Am facut si niste exercitii (in jur de 20 de minute pe zi), insa nu datorita lor am slabit, ci datorita alimentatiei. Tind sa mentionez ca dupa primele cateva zile nu mai simteam foame deloc, dar probabil depinde de la organism la organism.

| ana044 explică (pentru JaneEyer):

Cu ce as putea înlocui cele 3 batoane de dimineață?

| JaneEyer a răspuns (pentru ana044):

Doua-trei fructe, o felie sau doua de mezel de pui sau de curcan (dar fara paine)

| D3letrix a răspuns:

Bea multa apa, nu urma diete de pe net si tot felul de prostii sau sa incerci sa te infometezi.Doar multa apa si atat si scoate cat poti de mult painea din meniul tau, cel mult 2 felii de paine sa zicem dimineata la un sandvis sau cum iti place tie, dar nu mai mult si o sa vezi rezultate.Bafta.

| EliChan a răspuns:

In primul rand iti trebuie multa rabdare, nu poti slabi peste noapte.
Fa miscare cat mai multa dar nu pana la epuizare, azi faci o chestie maine faci ceva in plus si tot asa.
In nici un caz sa nu faci asta prin infometare si diete drastice.
Manaci normal orice doreste inimoara ta, doar trei mese pe zi sau mananci putin si des.
Nu manca in graba pentru ca stomacul tau nu poate face fata usor digerarii. Mananci incet

Bafta ^^