Salut meciul Cs Severin Steaua ora 19 pe Digi sport 1 si după la 21: 30 astra cfr cluj, mîine (luni27 mai) ora 19 30 pe dolce sport chiajna pandurii, si de la ora 20 :30 pe digi sport ceahlăul csms iași, vizionare plăcută, esti fată sau băiat?
Multumesc ..sunt fata
Meciul din aceasta seara cu Steaua-Cs Turnu Severin va fi transmis pe Digi 1.
Mersi
Cu placere.Chiar ma bucur ca te-am ajutat!
Sunt fericit pentru tine.
Nu nu stiu na! Nu stiu care e problema ta ca am intrebat :p
Prietene,în viaţă trebuie să înveţi să te descurci singur, nu să ceri ajutorul de fiecare dată.
Ambiţie 0, puteai să te ajuţi singur.
Mă da greu era să îi scrii si ei ce meciuri sint la ce oră si pe ce canale, i ti cădea... mîna.
Da ei îi era greu?
Nu că după aia se învaţă, şi n-o să mai caute nimic niciodată, o să stea cu cerşitul non-stop.
Dacă poti face un bine de ce să nu faci? Usor e să faci rău, greu este să faci un bine.
Tu consideri asta un bine? Ăsta e un rău bă.
Ce să fie bine în a oferi totul pe tavă unui om fără ca acesta să muncească? Fără să depună un efort minim de a căuta pe google? Exact asta fac cerşetorii.
Scuzza-ma kbxtfw dar nici nu stiam cu cine joaca :p In fine, e fix problema ta daca vrei sau nu sa ajuti pe cineva in viata! Chiar nu imi pasa parerile tale, e problema mea ce fac in viata! Nu ma cunosti, nu te cunosc!
Păi şi asta aflai tot pe google. Scriai pe google : Meci Steaua 26 mai şi găseai sigur.
În fine, am încercat să-ţi ofer un sfat, dacă vrei îl asculţi, dacă nu, nu!