Intrebarea ta este cum poti pune masa musculara si cu minim de grasime sau deloc. Sa pui masa musculara si fara grasime trebuie sa fii incepator, altfel nu ai cum. La inceput ai o perioada de deschidere de 6 luni, un an, nu mai stiu cat in care poti pune masa musculara si fara pic de grasime. Dar ca sa pui masa musculara si cu minim de grasime, trebuie sa fii atent la numarul de calorii pe care-l mananci, sa-ti setezi un surplus caloric cat mai mic, gen 250 de calorii, ar insemna ca iei un kilogram in 25 de zile, nu-i mult. Altfel nu poti fara sa iei in kilograme, decat daca esti incepator.
Depinde de genetic, metabolism, masuratorile tale actuale, tipul somatic curent. Da-ne niste detalii.
Uite un detaliu: nu exista tipuri somatice. Ai nevoie mereu de un surplus caloric ca sa iei in masa musculara si odata cu ea o sa iei si ceva grasime, evident. Exceptand situatia in care esti incepator.
Cate zile de sala ai daca imi permiti? Sincer...nu ca ma uit pe profilul tau, ai 16 ani si imi zici ca ai 10 ani de sala
0, n-am intrat in viata mea intr-o sala. Acum judeca si daca timpul petrecut intr-o sala de sport reflecta veridicitatea informatiei.
5-6 luni
1,69
61 kg
16 ani
Având în vedere că ți-am văzut un răspuns pe la o altă întrebare legată de sport + comentariul de la această întrebare acum, aș dori să-ți adresez cam aceeași întrebare:
"Cate zile de sala ai daca imi permiti?"
6 luni
GiovanniHagi întreabă:
Adrian4444 întreabă: