anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Sunt băiat, am 17 ani şi aş vrea să mă apuc de sală de anul viitor. Problema sună un pic cam jenant :îmi este oarecum frică să mă duc singur, deoarece nu vreau să râdă ceilalţi prezenţi de mine sau să mă ia peste picior şi nici nu prea aş avea cu cine să mă duc. Sunt o persoană foarte emotivă, timidă(îmi tremura vocea şi mâinile uneori).Cum aş putea să scap de această frică?happy

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Tovarase, la sala te duci sa pui muschii la treaba, si nu la parada fashion. eu cand m-am apucat de sala aveam 1. 73cm si 50 kg...ma rupea bara goala. si eu eram jenat, na, ca orice om, dar oamenii din sala m-au sustinut. gaseste o sala unde nu e plin de steroidizati (aia tind sa fie mistocari, ca ei pot, tu nu...), dar lumea o sa fie ok. stai linistit. du-te cu fruntea sus. conteaza ce crezi tu despre tine, nu altii

4 răspunsuri:
| NDC12 a răspuns:

Ok, imi place intrebarea ta laughing, stii de ce? Pentru ca, candva, la inceput eram exact in situatia asta in care esti tu acuma. Prietenii nu vroiau sa vina,pentru ca nu erau pasionati la fel de mult cum eram eu. Crezi ca aia de la sala care sunt mai tari ca tine nu au inceput de undeva? Cu totii trebuie sa incepem de undeva, nu trebuie sa iti fie jena, daca te iau ceilalti peste picior nu ii asculta, le razi in fata, mergi mai departe, si intr-un final cu multa munca ei o sa fie cei invidiosi, nu tu!

| genTlemeNNN a răspuns:

Pai nu este greu sa scapi de ea.Inainte sa te duci acolo incepi sa faci acasa cateva flotari in fiecare seara pana te apuci de sala apoi nu o sa iti mai fie frica ca vor rade de tine pentru ca nu vei fii asa schilod(scuza-mi expresia nu am gasit alta)

| NDC12 a răspuns (pentru genTlemeNNN):

Tu crezi ca, cu cateva flotari in fiecare seara pui masa musculara pe tine? E nevoie de luni de zile /ani de zile, ca sa se vada rezultate, sau ca sa ajungi la rezultatele pe care ti le doresti. 5 Mese pe zi si odihna, nu e asa simplu cum zici tu, documenteaza-te.

| Bella1love a răspuns:

In primul rand incepe prin a avea mai multa incredere in tine si scapa de gandurile negre cum a fost acestabig grinaca vor rade de mine?
De unde stii ca vor rade si DE CE ar rade?
La 17 ani nu e lucru rau sa te apuci de sala, ci din potriva chiar bun.
Dupa cateva saptamani te vei obisnui si nu va mai trebui sa chemi pe nimeni.
Sper ca te-am ajutat! FUNDA? plz