Ai crescut mai repede decat altii. La inaltimea ta ar trebui sa ai cam 59 de kg. Dar fiecare individ creste si se dezvolta sub forma de unicat. Daca esti sanatos si mai faci si sport este ok.
Esti slab, stai linistit!
tot timpul daca vrei sa iti calculezi "greutatea ideala" in functie de inaltime, scade 10.
de exemplu:ai 1.70, deci greutatea ideala ar fi 60, dar daca esti in crestere si esti baiat, este greutatea ideala cea pe care o ai
Sa scada cu 8 si sa adune cu 5 poate
Descarcă pe telefon aplicația calculator imc și așa vezi dacă ai greutatea bună sau nu.
Buna, SETUPHOST! Doar din aceste detalii nu ne putem da seama daca esti gras sau normal. In mod normal, e o greutate potrivita, dar fiecare om are un aspect diferit. De exemplu, doua persoane de aceeasi inaltime si aceeasi greutate pot avea corpuri complet diferite. Greutatea totala a corpului este compusa din greutatea scheletului si apoi greutatea celorlalte organe (piele, muschi etc). Eu una, de exemplu, am 37 de kg la 15 ani. Teoretic sunt foarte, foarte slaba. Insa, oamenii nu isi dau seama de greutatea pe care o am, deoarece scheletul meu cantareste mai putin, asa ca am mai multa "grasime" pe mine. Unii imi zic ca par de 45 de kg haha! Unii oameni pot sa nu aiba niciun pic de grasime in exces, dar din cauza scheletului care cantareste mai mult sa para mai plinuti. Nu stiu ce sa-ti raspund. Oricum ar fi, sunt convinsa ca ai un corp frumos si iubeste-l asa cum e!