Esti obez gradul 3 omule, practic moartea iti bate la usa, dieta restrictiva + cardio zilnic
mai bine mergi la sala
Exact, asta am zis si eu. dar acum 7 luni aveam 107 kg mentionez ca ma duceam la nutritionist. cand m-am lasat in 6 luni am pus 33 kg... cum e pisibil? si app intreb pe cineva cate kg imi da. toti zic 105 maxim...
Scopul lor este sa te faca sa revi mereu la ei
N-ai idee cum să alergi pe o bandă de alergat și să ridici o greutate?
în fine caută pe google sau Youtube exerciții cu gantere, dacă nu știi să alergi pe banda de alergat, la fel caută pe google sau Youtube.
Am auzit ca banda de alergat nu ajuta deloc pentru slabit. Asa ca mergi intr-un loc mai retras si alearga normal. Si ai grija la alimentatie de acum incolo. Bafta!
De ce sa nu ajute? orice arde calorii ajuta.
Asta e problema, ca nu arde caloriile. Multi experti in fitness au zis asta
Daca depui efort, arde. expertii aia sunt mega IDIOTI.
In ziua de azi oricine cu un curs amarat de 3 luni e "personal trainer", "nutritionist" si "expert fitness".
Ia arata-mi si mie un articol scris de un "expert" care sustine ca nu arde calorii.
O sa iti arat. Intre timp mai bine taci
De ce sa tac cand majoritatea "expertilor" nu-mi ajung pana la calcaie?
Du-te de aici cu mandria ta
O sa ma duc cand imi aduci articolul. Sa vad, chiar si dupa aproape 14 ani de sala daca am ceva nou de invatat, cu toate ca nu cred ca o sa gasesti ceva sa sustina o asemenea CRETINITATE.
E vorba despre GRESELI DE FOLOSIRE. Acolo NU SCRIE ca nu arde calorii.
Citez "E adevarat, antrenamentul cardio pe banda de alergat la o intensitate medie si constanta ESTE EFICIENT IN FELUL SAU, dar pentru rezultate cu adevarat vizibile trebuie sa-ti fortezi limitele si sa maresti treptat nivelul de dificultate al exercitiilor sau durata acestora. "
Tu CITESTI un articol inainte sa-l trimiti? Acolo NU scrie ca nu arde calorii, chiar scrie ca ARDE si te invata cum sa faci a.i. sa ARZI SI MAI MULTE.
Hai sictir ca prea te crezi grozav. Nu mai crede ca le stii pe toate ca nu esti Dumnezeu sa fii atotstiutor
Ti-am citat din articolul DAT DE TINE.
Tu ma CONTRAZICI si apoi dai un exemplu un articol care MA SUSTINE.
Felicitari, ai IQ-ul unei gaste
Iar tu ai IQ-ul 0 pentru ca esti cel mai handicapat om pe care l-am cunoscut
E greu sa comunici cu cineva care nu intelege NIMIC... traieste in continuare in bezna tipica oamenilor prosti.
Ignore, nu-ti mai raspund.
Youtube. O sala de sport. Orice varianta.
Dar daca ai 140 kg si fortezi iti vei deteriora articulatiile picioarelor si mai grav poti sa-ti fracturezi picioarele.
Mai intai incearca plimbari lungi de minim o ora cu ritm cardiar redus. Si cu alimentatie adecvata.
Cand scazi sub 100 poti incepe sa ridici ritmul cardiac (exercitii ceva mai solicitante).
E greu dar nu imposibil. Succes!
MiryamDeniz întreabă: