| Doareu2804 a întrebat:

Am 16 ani, 54-55 kg si 1, 64cm si sunt fata. As vrea sa slabesc cam 5 kg sa ajung pe la 50 dar daca as putea si mai mult as merge pana la 47 kg... Ce program ar trebui sa urmez si de sala si mese?

8 răspunsuri:
| heAdgN a răspuns:

Ai id de mess?big grin

| AinştainIsBack a răspuns:

Nu trebuie sa slabesti! Greutatea ideala pentru varsta si inaltimea ta este de 53-54 kg. Nu te mai chinui sa slabesti, deoarece iti va face rau in viitor daca mananci mai putin.

| Alle13c a răspuns:

Ba da ar trebui sa slabesti. Si eu am tot 1.64 si am 47 k, 14 ani. Ar trebuii sa nu mai manaci de la fast food si sa nu mai mananci dupa 6 seara si putin sport, gimnastica usoara prin casa daca nu vrei sa apelezi la diete sau la sala de fitness. Eu cand ajung la 49 kg nu mai mananc o zi, adica manac dar doar de 2 ori dimineata si la pranz foarte putin! Seara nu mai mananc nimic si. Ajung la greutatea mea normala imediat. Depinde evident si de organismul fiecareia, eu ti.am spus ce fac eu. Bafta happy

| Doareu2804 explică (pentru Alle13c):

Da draguta dar acum 2-3 ani si eu aveam greutatea ta

| Rosenzweig a răspuns:

Buna! Esti foarte bine asa! Dar daca vrei sa slabesti, mananci echilibrat trei mese si 2 gustari si nu ai nevoie neaparat de sala... sa-ti faci timp sa alergi prin parc sau scariwinking iti zic. asat am facut si eu, ajunsesem la 65 si am 1, 74 si am inceput sa mananc echilibrat si sa alerg in parc si am ajuns la 50. cred ca ti-am fost de ajutor

| Hulk_Eddy_1995 a răspuns:

Cauta pe net Regim Duncan parca si intr-o saptamana slabesti 7-10 kg si Nu mai manca dupa ora 18:00 si Alearga 30 de minute pe zi happy Funda?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Hulk_Eddy_1995):

Funda pentru sfat tampit?