anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aproape 16 ani si as vrea sa ma apuc de un sport, am ales atletismul dar aud, observ ca toate femeile practicante ale acestui sport au corp de barbat, plin de muschi, fara talie si sani.Este adevarat? Daca da, stiti vreun sport ce modeleaza corpul, excluzand aerobicul si dansul?

4 răspunsuri:
| Cherilyn a răspuns:

Voleiul happy il practic de 2 ani si m-am dezvoltat chiar foarte ok.
Am crescut in inaltime si mi-am lucrat muschii. Iti face corpul foarte frumoshappy
Bafta!

| sasha1265 a răspuns:

Buna! Nu este adevarat! Depinde de corpul fiecarei persoane. Unele tind sa devina musculoase(dar dupa cativa ani buni de sport intensiv), altele chiar deloc. Eu fac sport de 4 ani de zile si nu am deloc corp de barbatlaughing. Singura diferenta intre mine si o persoana care nu face scport este ca am muschii putin mai tonifiati. Daca vrei sa te apuci de un sport iti recomand voleiul(daca esti inalta), atletismul, judo, karate. Orice sport iti modeleaza frumos corpul. Bafta!

| Elena_Lavinia_1997_D3x5 a răspuns:

Judo-ul este un sport care te dezvolta foarte mult! Iti spun din propria experienta!

| mihaitaSEF a răspuns:

Deci aia e o prostie unde ai auzit si de observat nu stiu ce ai obervat eu fac atletism de 9 ani si toate fetele pe care le stiu nu au nici un corp de barbat au un corp foarte ok, atletismul e singuru sport unde iti lucreaza cam toti muschii din corp.In timp da o sa iti dezvolti mai mult muschii decat celelalte fete dar nu te gandii ca vei arata ca un barbat happy