| Bogdan48 a întrebat:

Hei TPU am o problema, am nevoie de niste exercitii si daca se poate un regim alimentar.A venit vara si trebuie sa dau un pic jos..problema mea este abdomenul in rest sunt ok...Am nevoie de niste exercitii care se pot face in casa/afara..si niste idei pentru sala (o sa merg si la sala peste o luna deoarece momentan sunt plecat) Multumesc, cel mai folositor primeste funda. Inca ceva am 15 ani (doar asa sa aveti o idee cam ce ar fi mai potrivit pentru mine)

4 răspunsuri:
| marktheshark a răspuns:

La 15 ani ai destula energie pentru cateva sute de abdomene pe zi(poti sa le faci acasa oricand)

| aLeXaNdru145 a răspuns (pentru marktheshark):

Cateve sute. asta'i buna laughing

| Wehes a răspuns (pentru marktheshark):

Bai da ce frumos ai formulat. Pacat ca ai dat un sfat de tot rahatu.

| sunmiley a răspuns:

Hey! Am avut aceiasi problema ca tine, fie, eu sunt mai mica. Tot ce trebuie facut e sa mananci toate cele 3 mese si gustarile corect. La 7 ar fi micul dejun, iar intre mese avem intervale de 3 ore, asa ca iti dai seama cum functioneaza.In plus, trebuie doar sa faci miscare. Mergi afara, sari coarda, joci football, alergi etc. Asta fac eu si vad rezultate. Daca ai o consola Wii, perfect! Cauta jocuri cu antrenament si de dans si foloseste-le regulat. Asta e tot!