| kandycevalentina a întrebat:

Am si eu o intrebare si as dorii sa raspunda doar cei care stiu.
Am 17 ani si am foarte multa celulita, nu sunt grasa am 50 de kg. Am inceput sa fac sala de 2 saptamani cam de 2 ori de saptamana. Acasa faceam aproape in fiecare zi squat, fandări. Insa nu vad nimic.fac acasa impachetari cu cafea, si multe alte retete dupa net. Nu beau cola, cafea, beau foarte multa apa pt ca am probleme cu rinichii. Dulciuri mananc dar nu in fiecare zi. Cu sărbătorile am mancat si am ajuns de la 49 la 50. Problema mea nu e sa scap de tor de celulita este sa o mentin cum este in primul rand, si poate sa mai dau jos din ea cat se poate. Ce sfaturi imi dati?! As vrea pana la vara in iunie sa am mai putina...

2 răspunsuri:
| CulturismsiFitness a răspuns:

In primul rand da-mi voie sa iti spun din propria experienta ca poti sa slabesti fara sa utilizezi suplimente sau cine stie ce alte substante. Tot ce trebuie sa faci ca sa scapi de celulita este sa faci pe rand fiecare antrenament si sa cresti treptat intensitatea odata cu trecerea rimpului.
Poti incepe sa faci alergare dimineata si seara cate 1 km. Deci 2 km pe zi. Tine o dieta stricata pe proteine si sari coarda la sfarsitul fiecarui antrenament cate 5 minute a cate 5 serii. 1 minut 1 serie. revino peste 2 luni cu un mesaj pe privat si spune-mi cum merge. Pe urma daca vrei sa mergi la sala sa te apuci serios de antrenamente te sfatuiesc sa intri pe youtube si sa cauti canalul Totul despre steroizi. Acolo un culturist profesionit iti explica tot ce vrei sa stii despre antrenamente si dieta si nu numai. Succes!

| Alexia26 a răspuns:

Incearca aparatul de fitness multifunctional ab generator http://unbutic.ro/ab-generator-pret-ieftin-si-pareri/