| FaniiMei a întrebat:

As vrea sa raspundeti la aceasta intrebare numai daca sunteti siguri de acel raspuns nu alte raspunsuri stupide! happy Daca as manca 3 mese pe zi cantitative, doar cu salata verde, si as face sport 30 min pe zi cat as putea slabi pe saptamana?! happy

Răspuns Câştigător
| paul55 a răspuns:

Salut pai eu cred ca nu ai putea sa mananci doar salata verde pentru ca iti mai trebuie macar o bucatica de carne si ai slabi ca 3-4 kilograme cu salata si o bucatica de carne, funda.

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Daca o sa faci asta, o sa ajungi in spital.

Termina cu aberatii de copil mic, slabeste mancand normal

| MaybeSomeone a răspuns:

Nu ai cum... salata nu are destui carbohidrati... salata este cam cat o cana cu apa laughing daca ai face asta ar fi ceva bun : 3 meste pe zi mic dejun : o salata de rosii si branza, dupa care sport 10-15 minute, pranz : osupa de legume, dupa care dormi si tu laughing, cina: o friptura, peste, o (mancarica), sau altceva si 30 minute sport happy

| yepuras315 a răspuns:

Din punctul meu de vedere cred ca ai putea slabi maximum 5 kg doar daca ti dieta aceasta.

| Ibrahimovic a răspuns:

De ce sa mananci numai salata?! poti slabi si mancand orice alta mancareoh go on

| Marginean_Leonard_1991 a răspuns:

Poi sa iti fiu sincer nu e cea mai buna alegere poti ajunge in spital(te doare capu; burta etc...) sau ceva de genu dar mai poti manca si carne si fa macar o ora sport ca e mai sanatos!

| alexs99 a răspuns:

Poti sa mananci numai salata doar in combinatii cu alte alimente, de exemplu, o salata cu rosii, salata, piept de pui.