Fa culturism, daca esti fata vei spune da e aiurea dar fi atenta voi aveti mai multa grasime asa ca aveti de unde arde, degeaba manci proteine daca nu faci sport
Cum adica de 2-3 ori pe saptamana? Trebuie sa ai o masa bogata in carbs si in proteine in fiecare zi, efortul nu are nici macar cea mai mica legatura cu masa musculara mai ales "transpiratia" care nu determina pierderea mase musculare!
2-3 era vorba de lactate. (lapte).
In rest. orezul si celelate alimente sunt cam la ordinea zilei. pana am sa ma satur de orez si am sa-mi schimb alimentatia. carbohidrati am inteles ca se pot lua si din cartofi daca nu ma insel. fierti, dar si prajiti, mai ales ca pe mine nu ma deranjeaza cu nimic grasimile lor.
Laptele il beau imediat dupa antrenament, uneori shake-uri lapte+nuci. si da. am inteles ca din fasole si paste se ia. la fel, am facut o "obsesie" si pentru paste. linte nu stiu ce-s alea sincer, dar nu cred c-o sa consum. iar laptele da. ori in timp, ori dupa antrenament.
Tocmai. mananc destule, dar cred ca efortul de la sala e prea mare. si transpir mult, asta determinand la pierderea masei musculare?
Da,e posibil sa fie prea mare, daca corpul nu are tot ce ii trebuie atunci isi trage resursele din masa musculara