La carne nu trebuie sa renunti. La paine da.
Daca ai fi cautat un pic numai eu cred ca am dar pe putin 20 de alte raspunsuri la intrebari asemanatoare in care ziceam ca abdomenele nu te ajuta sa slabesti.
Renunta la paine. La carne nu. Mananca de pui/vita/peste.
Abdomenele nu te ajuta sa slabesti, ci exercitiile cardio.
Fruncte nu prea multe pentru ca ingrasa.
Legume sa mai mananci(cartofi mai rar si sa fie la cuptor in coaja sau fierti), leguminoase (mazare, naut, pastai, linte...), iaurt 0, 1% grasime - max 2%, branza, nucile sunt foarte bune si satioase, supe de legume sau pui, fara cereale cu lapte ( gen Fitness, Nestle..contin zahar si alte prostii) mai degraba fulgi de secara cu iaurt. Sa citesti intotdeauna eticheta.
Nu e neapărat sa renunți la păine sau la carnee e important cu le combini aici maă refer în special la carne! și cu păine e de preferat paine neagră de secară!
Buna.
Eu zic sa o iei incetisor, pentru ca sti cum e : niciun exces nu-i bun
In primul rand, vreo 30 de abdomene pe seara ar fi chiar bune..insa iti recomand un anume tip de abdomene:
1. Te asezi pe jos in pozitie orizontala peste un cearceaf sau o patura
2. Maine, mai exact palmele le asezi sub sezut.
3. Incepi sa faci ridicari de picioare, amandoua odata, dar fara sa atingi solul.
Ca sa reusesti intr-adevar sa faci 30 ori in primele seri incepi cu cate 10 - 15 abdomene, ori daca vrei direct, faci cate 5 ridicari a cate 6 ture.
Vorbind despre alimentatie
1. Se exclud cat de mult se poate dulciurile.
2. Dimineata, prima masa sa fie de fructe, deoarece atunci corpul le "absoarbe" din plin, iar dupa aceea, la 30 de minute, poti manca mancare. Daca poti : grija sa bei apa dupa vreo 20 min dupa ce ai mancat, chiar daca ti.e greu, incearca in prima zi la 5, dupa la 10 ...etc. Asa e mai sanatos. Oricum recunosc: eu nu prea tin cont de asta..ca mi se face sete si, trebuie sa beau apa )
3. Painea? Eu zic ca poti manca o felie pe zi. In aceasta perioada. Dar ai grija sa nu o iei brusc, ca corpul si organismul tau sa nu sufere schimbari drastice.
4. Ai grija sa te hidratezi cat mai mult, mai ales dupa ce ai terminat, ba chia si in timpul - dar mai putintel - exercitiilor.
Mult succes!
Buna seara! da, e un inceput bun, dar mai bine ar fi sa alergi 200 metrii afara, nu pe loc.cel mai bine e seara, apoi mananca o bucatica, 200 gr,carne pui fiert sau fript la gratar sau tava la cuptor,cateva legume asortate, un mar, para, pepene galben, etc.etc.sa nu fie banane, pepene rosu, capsuni...dar inainte de masa sa nu uiti ca e recomandat un dus cald, nu fierbinte! Succes la dieta!
Incearca sa faci cate 3-4 ture afara de alergare usoara/rapida/cu genunchi sus/sprint.....si apoi niste sarituri pe loc.
si sa incerci sa mananci mai multe fructe.
Ar trebui sa mananci cat mai putina paine posibil si sa renunti la alimentele care contin grasime...si sa mananci cat mai multe fructe si legume.