Hm e destul de greu sa pui muschii fara grasime, de obicei in perioada de masa acumultezi 3-4 kg de grasime(depinde ce metabolism ai)De aceea ar fi bine sa iti imparti perioadele, o perioada cand pui masa si o perioada cad definesti acei muschii eliminand stratul de grasime, s-au poti sa fi anent ce mananci si cad mananci si nu o sa se depuna nimica.Bafta.
Pai si in perioada aia cand elimin stratul de grasime acumulat. Ce trebuie sa fac? ce trebuie sa mananc? M-am-ai duc la sala in perioada aia?
Iti pastrezi antrenamentul cu greutati si adaugi o sesiune de cardio de 25-30 min dupa antrenament, in ceea ce priveste alimentatia scazi din carbohidrati si grasimi marind aportul de proteine(carne, oua, branza, lapte)
Fii atent la cat mananci si cand mananci. Este normal sa mai ai pofta si pe o pizza sau ciocolata, nu spune nimeni sa nu mananci dar cu grija. Incearca sa faci exceptii rare din chestia asta. Mananca-le in prima parte a zilei si continua sa faci miscare. Alearga, mergi la sala, mergi cu bicicleta, plimbari, fotbal, orice activitate fizica iti place.
Cel mai indicat ar fi sa nu mananci seara inainte de a te culca deoarece grasimile se depun peste noapte si in timp se acumuleaza in rest pe timpul zilei poti manca ce doresti [si eu am avut aceeasi problema]
Duckey întreabă: