In primul rand esti foarte tanara, la adolescenta si corpul tau va mai trece prin foarte multe schimbari, iti recomand sa nu tii cure de slabire pentru ca greutatea este foarte ok, pentru burtica fa abdomene iar pentru pulpite, bicicleta.necesita doar vointa, ceva timp si multa rabdare.Si sa-ti mai spun cazul meu:In adolescenta, la 1.62 aveam vreo 57kg si eram foarte stresata toata perioada liceului, apoi prin facultate am inceput sa pierd din kg(probabil si serviciul a contribuit) iar acum la 26ani, aceeasi inaltime, am 47kg dar tine minte ca si genetica isi pune amprenta, eu seman cu mama care este supla, dar uite ca in adolescenta am fost grasuta si stresata. tine minte:abdomene-cam 25 pe seara la inceput si apoi 50 pe seara!(ps: am fost si gimnasta deci stiu despre exercitii)
Mersi mult m-ai ajutat deci 25 de abdomene pe seara sau 50?
La inceput, vreo 2 saptamani faci 25 ca e mai greu si apoi, dupa 2 saptamani faci cate 50, adica dublezi numarul.
Aha mersi foarte mult!
Dar vrei 6 pack? Sau? Toti avem grasime, e imposibil sa nu ai Nu exista om fara grasime pe abdomen, chiar si cei cu 6 pack tot au un procentaj de grasime. Pentru inaltimea si kilogramele tale esti slaba