Legume si carne (pui, peste, carne slaba de porc) si 1-2 fructe pe zi. Manaca din 3 in 3 ore si bea 3-4 litri de apa pe zi. 30 minute cardio si cam atat. Nu insista!
Dormi 2 ore in timpul zilei.
Imi poti pune un link cu exerciti cardio video in romana care sa fie corecte si bune te rog? Ai funda.
Si daca imi poti spune ce as putea manca dimineata si seara.MErsi
DIn punct de vedere al kg nu esti grasa.
Eu zic sa mananci si proteine : carne slaba fiarta, oua fierte, nuci, seminte, mai ales daca vrei sa pui masa musculara.
Dap, poti.
Trebuie sa mananci foarte multe legume si fructe zilnic precum si alte alimente de origine animala ( carne de pui, de porc, de vita )
Bea 3-4 litrii de apa pe zi, atentie APA nu sucuri sau alte tampenii.
La amiaza odihnestete cate 3 ore in fiecare zi.
Iar dai raspunsuri de COPIL MIC.
"foarte multe legume si fructe", foarte multe fructe => foarte mult zahar ( fructoza ) care INGRASA.
Daca nu stii NIMIC, nu te mai supara pe altii ca-ti zic copil mic.
Na si citeste :
http://www.getfit.ro/alimentatie/alimente-alimentatie/fructe.html
Stiu ca tu URASTI sa citesti si sa documentezi si preferi sa dai raspunsuri ca o MOARA STRICATA, dar totusi, poti incerca sa citesti.
"cartile... te fac neprost"
Http://www.youtube.com/watch?v=im3FFXD1IxI
as vrea sa stiu daca sunt bune alimentele din descriere:D, si programul
Eu nu sunt adeptul antrenamentelor de genul spate+triceps. Cand faci spate ca lumea, nu mai poti baga alta grupa dupa.
Si ei fac spate superficial, fac tractiuni la helcometru, nu la bara, recomanda sa incepi cu ramat in loc de tractiuni grele, etc.
Poti sa incerci daca vrei, dar mie nu-mi place deloc.
Si come on, ei recomanda 12 serii la spate si 12 serii la triceps care nu e nici pe sfert cat spatele...
Normal ca recomanda 9 suplimetne diferite, trebuie sa compenseze cu ceva programul prost de antrenament. Asa isi fac vanzare.
Alimentatia e buna in schimb, pe aia o poti folosi.
Foarte prost.
Luni faci triceps. Marti faci piept... vezi greseala? Tricepsul participa la exerictiile pentru piept.
Facand luni triceps si marti piept, se intampla 2 lucruri :
1. nu poti lucra pieptul ca lumea ( te limiteaza tricepsul )
2. afectreaza recuperarea ( si cresterea ) tricepsului, ca in ziua urmatoare dupa antrenament trebuie sa "traga tare" pentru piept, in loc sa creasca
Inverseaza marti cu vineri.
Ouale de regula se manaca dimineata, carnea poti s-o tragi la tigaie in putin ulei de masline.
Nu este asa importana mancarea cum sunt exercitiile. vreai un fizic placut atunci munceste pentru el, nu manca