Cine zice ca oamenii nu o sa mai faca sport,asta daca sa zicem o sa apara asa ceva,da sunt convins ca nu.
Eu merg la sala ca imi place, e cea mai mare pasiune, as sta toata ziua daca as putea, si nu vreau ca rezultatele sa apare de la o zi la alta, muncesc pentru ele, am rabdare si ambitie, de asta am nevoie nu de " steroizi care fac minuni ".
Asta astepti tu?
Am mai citit un articol pe undeva cum ca s-a invetat pastila care iti aduce beneficiile sportului. Stam pe canapea, deschidem tv si luam pastila. O sa avem o viata plina de sport si foarte sanatoasa. Acelasi lucru cu steroizii daca ii iei si stai degeaba = 0. Probabil ca o sa simti efectele secundare
Nu astept asata nici de cum dar mi-au spus niste prieteni de asta si acum gandindu-ma ca acest lucru va fi posibil peste vreo cativa ani ma gandeam cat nasoala va fi aceasta chestie care probabil va opri toti oamenii din a mai face sport, a merge la sala si a se antrena --practic va distruge toate placerile care ti le ofera sportul si antrenamentele (culturismul)
Calea usoara (steroizii) nu e neaparat cea mai buna, eu n-am auzit nimic despre vreo aparitie. Oricum daca va aparea evita sa te injectezi cu asa ceva.
Cine zice ca oamenii nu o sa mai faca sport,asta daca sa zicem o sa apara asa ceva,da sunt convins ca nu.
Eu merg la sala ca imi place, e cea mai mare pasiune, as sta toata ziua daca as putea, si nu vreau ca rezultatele sa apare de la o zi la alta, muncesc pentru ele, am rabdare si ambitie, de asta am nevoie nu de " steroizi care fac minuni ".