Ma refeream ca in mare parte voi baietii sunteti preocupati de acest sport.
Deci daca aveai locuri speciale pe acolo, sa inteleg ca faceai dansuri? Ce fel de dansuri?
Da, e un sport foarte frumos, doar ca am ramasesem singura si nu eram in apele mele fara nicio amica, ca mai eram cu doua prietene de-ale mele.
Noi barbatii suntem mai capabili sa intelegem sportul asta, suntem dispusi sa punem suflet si sa ne sacrificam pentru acest sport, il traim la intensitate maxima,, mai ales cand ai o echipa pe care o iubesti, fiecare meci se joaca cu intensitate si pasiune.
Mie îmi place să joc badminton, îmi plăcea/place să merg la kangoo jumps, dar am renunțat din cauza durerilor de articulații de la nivelul genunchilor
Asa este. Eu il practic zilnic, inca de cand m-am nascut, si inca nu m-am plictisit de el, ba parca imi place din ce in ce mai mult.
Dap, vrei sa te alaturi?
Cea mai interesanta parte este atunci cand privim cum creste iarba. Ah, ce amintiri frumoase
Da, am fost campion national la coniac-canoe 2 ani, iar 3 ani la rand am castigat mai multe premii de distinctie la halbere dar din cauza saraciei nu am mai putut continua, nemaiavând bani de autobuz In prezent practic sticlismul si aruncatul greutatilor in familie.
Trebuie sa avem grija totusi sa nu practicam prea mult aruncatul cu privirea, ca atunci nu mai conservam energie ca Oreki Houtarou si nu mai devenim "genii."
Da sunt dansator profesionist :) Dansuri standar si latino americane https://www.youtube.com/watch?v=mc8LOhe6jFM latino, https://www.youtube.com/watch?v=Eem0b0bdXdI standard :)
Am practicat karate timp de 6-7 ani.
M-am lasat.
Imi place sa joc basket si ping-pong.
Deci si de tine sa ne ascundem. Esti si tu periculos.
Degeaba Nu ma compar cu userii de la aikido si krav maga
OMG. Credeam ca voiai sa scrii chitara acolo, imi cer scuze
Ce sexy e sa vezi o fata care joaca fotbal, mi se pare incitant
Imi place voleiul, pe care l-am si practicat de performanta, si ciclismul, pe care il practic acum.
Lilia2621 întreabă: