anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vara asta am de gând să slăbesc. Cât sport trebuie să fac pe zi? Ce exerciții trebuie să fac pentru un abdomen cât mai plat? Am nevoie de sfaturi legate de sport. Mulțumesc.

7 răspunsuri:
| Kennedy97 a răspuns:

Recomand fitnessul daca vrei sa slabesti si sa fii in forma.

| alexs99 a răspuns:

In fiecare zi trebuie sa faci miscare cam 30-45 minute.Pentru a avea un abdomen plat trebuie sa faci exercitii cardio(alergare, inot) si abdomene.

Răspuns utilizator avertizat
| aLeXaNdru145 a răspuns:

Alimentatie+cardio

| elComandantee a răspuns:

MDeah.
Ai maxim 15 ani şi vrei să slăbeşti? Eşti în creştere mă fată...
Tu mânâncă acolo să se dezvolte organismul corect!

| xRebecaaa a răspuns:

Bună, Adina.
Fă mișcare în fiecare zi câte 30 de minute.
"Secretul este foarte simplu, fara carbohidrati. Insa exista si carbohidrati buni, iar pe aceia nu trebuie sa-i evitam. Stiu ca suna cam general asa ca o să îți explic.

Carbohidratii pot fi buni sau rai, trebuie sa stim sa-i alegem. Carbohidratii cu eliberare prelungita sunt asa numitii carbohidrati buni in timp ce aceia cu eliberare rapida (din alimente prea procesate) nu sunt tocmai buni.
1 gram de carbohidrati contine 4 calorii! Pana la 50% din necesarul caloric zilnic trebuie sa provina din carbohidrati. Altfel spus, la o dieta de 2.000 de calorii zilnic, 1.000 de calorii trebuie sa provina din carbohidrati – respectiv 250 g carbohidrati. Ceea ce depaseste aceasta cantitate se depune pe ici, pe colo si ne ingrasam!
Dacă vrei să afli mai multe intră pe : http://www.opiniatimisoarei.ro/......3/05/2013.
Succes, te pup!