Stresul de care vorbesti te afecteaza negativ si te predispune la mancare in exces.
Ti se face foame mereu, nu te poti abtine si mananci de toate si in cantitati mari (mai ales daca stai la tv). Da, e dureros ca ai pus kilograme pe tine, dar oricand le poti pierde, daca vrei.
Nu esti singura care a trecut prin asa ceva, iar ca sa ajungi din nou la greutatea dorita ai nevoie de vointa si multa ambitie. Daca te plangi continuu, nu rezolvi nimic!
Fara efort din partea ta, acest lucru nu este posibil.
Eu am slabit de la 122 la 105 in 4 luni, iar dupa 2 ani m-am ingrozit cand am vazut pe cantar ca am recuperat greutatea pierduta (am pierdut contactul cu mesele echilibrate si mancam haotic). Am strans din dinti si am luat-o de la capat (cu suisuri si coborasuri), dar a meritat. Acum am 112 si vreau sa scad sub cele 105, care sunt un record pentru mine.
Oricine poate, daca vrea!
Ca sa-ti fie usor, cauta o prietena care trece prin aceeasi situatie si luptati impreuna pentru scopul urmarit. In 2, batalia cu kilogramele e mai facila!
Idei: una singura, mananca mai putin! ce zici? e greu?
nu intru in detalii, sa iti spun de calculatoare de calorii, mancare cantarita, sport, deficit caloric etc; pentru inceput mananca mai putin si daca se poate renunta la alimentele care nu iti aduc beneficii dar au multe calorii; daca nu mai mananci paine, 200g exemplu, ai din start cu 500cal mai putin, poate nu e de ajuns (sa fii in deficit caloric), atunci mai scazi putin din alte alimente.
Andrei16263829 întreabă: