Mai cred ca aceasta metoda te va slabi doar 3-5 kg intr-o saptaman. Pai sa incepem :
Antrenamente :
Intindete pe jos (de preferat pe o saltea/patura), indoaie genunchi, pune-ti cele doua palme la ceafa (ca si la abdomene ) si indreaptai spre cap unul cate unul in dreapta unul in stanga si mai du-te cu capul inspre ei cand faci asta (ca si la abdomene doar ca te duci cu capul inspre genunchi ) Repeta asta de 15-30 de ori dimineata si seara
Alimentatia:
Pai aici este usor. Tu o sa adaugi un singur aliment un programu tau alimentar ( micul-de-jun, pranz, cina. ) acel produs se numeste greedfrut (cred ca asa ii zice, daca am gresit ceva ma poti corecta).
Cam asta este tot
Nu este prea mult de facut. Dor putine modificari in planurile tale. Funda?
Bună.
Într-o săptămână câte kilograme vrei? Numai atât?
Cel mult 1 kilogram, poate!
Învață să mănânci, să practici un sport de masă, hidratare, etc.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.
Mulțumesc mult că sunt gras și nu știam
Buna! E bine ca ai initiativa si ca iti doresti asta, de obicei multe dintre noi vrem sa slabim, dar nu ne putem abtine gandul de la o ciocolata dulce si aromata. Parerea mea este ca ar trebui sa incepi sa alergi dimineata.Cate o jumatate de ora in fiecare zi. Apoi sa iti controlezi mesele de peste zi. Bea apa multa dupa fiecare masa. Evita painea in exces, carnea, grasimile. Nu trebuie sa faci prea mult efort. succes
E SIMPLUUUUUUUUUUUU draga! Sfatul meu ca intre prietene este:
1. Nu manca dupa ora 17
Adesea se spune ca daca vrei sa slabesti nu trebuie sa mai mananci dupa ora 17. Mitul are la baza un gram de adevar, acela ca reduce aportul caloric de peste zi, fiindca nu ramane la dispozitie pentru alimentatie decat aproape o jumatate de zi. In esenta insa mitul nu functioneaza pentru persoanele active care se culca tarziu, undeva dupa ora 22:00. Aceasta pentru ca stomacul secreta suc gastric si are nevoie sa fie umplut cu alimente o data la cateva ore, mai putin in timpul somnului. Daca nu il alimentati, pe langa faptul ca digestia va fi perturbata si secretia insulinica de asemenea (ceea ce va duce indicrect la perturbarea metabolismului lipidic si glucidic), organismul intelege ca trebuie sa "protejeze" caloriile din timpul zilei fiindca spre seara urmeaza o perioada de infometare. Efectul in timp este exact invers: organismul se "leneveste" si incepeti sa luati in greutate.
2. Nu mai mananci paine
Painea si fainoasele in general au rolul lor benefic in organism, asigurand un aport de glucide bune (alaturi de fructe) precum si de fibre. Ceea ce trebuie invatat insa este tipul fainoaselor pe care trebuie sa le consumati, ele fiind bogate si in vitamine din complexul B, asadar foarte utile creierului si sistemului nervos periferic (principalul "combustibil" al creierului este glucoza, iar vitaminele "preferate" ale acestuia sunt cele din complexul B – asadar expresia "painea prosteste" s-a dovedit a fi un mit). Se recomanda sa consumati numai fainoase integrale si cereale integrale, acestea nu ingrasa, chiar protejeaza impotriva cresterii depozitelor adipoase pentru ca mentin o secretie insulinica sanatoasa
Te-ai hotarat sa incepi o dieta pentru ca vrei sa scapi de cateva kilograme si te-ai decis sa nu prea mananci? Ori sa urmezi o dieta hipocalorica? Ei bine... n-ai ales tocmai o solutie buna. Organismul are nevoie de patru-cinci mese pe zi, insa mici si cu un continut cat mai mare in cruditati si lactate ori cereale. De asemenea masa de pranz treuie sa fie cea principala din zi, in care mancati gatit, cu carne (de preferat peste, pui, curcan, dar nu porc, oaie etc), ci nu cina cum se intampla in cazul multor persoane. Micul dejun trebuie sa contina cereale, miere, cacao (sau cafea) si lactate, poate si fructe, dar nu foarte acide (cum sunt citricele).
Cina trebuie sa fie usoara, cu branzeturi, supe sau garnituri de legume si sa contina portii mici. In restul zilei sunt permise gustari ca fructe, iaurturi, lactate, salate etc. Infometarea insa determina o serie de modificari in lant care perturba grav echilibrul metabolic, astfel incat organismul considera ca este "in criza" de nutrienti si nu face decat sa protejeze prin toate mijloacele depozitele adipoase, ba chiar sa le creasca, astfel de multe ori persoanele in cauza slabesc in faza initiala, ca apoi sa nu mai reuseasca sa elimine niciun kilogram, ba chiar sa ia la loc. Din pacate aceste perturbari metabolice fac ca urmatoarele incercari de slabire prin alte metode sa fie nereusite, fiindca organismul isi recapata greu echilibrul metabolic, uneori chiar in ani de zile. Recurgerea la un regim de hrana sanatos va ramane ca unica solutie
5. Nu manca fructe
Fructele contin carbohidrati, insa cel mai mare procent dintre acestia il detine fructoza. Frunctoza nu este folosita ca atare in organism, ea trebuie transformata in ficat in glucoza, proces care consuma energie, adica arde calorii. De aceea se considera ca fructele sunt alimente cu calorii negative, adica organismul consuma mai multe calorii sa le proceseze decat aportul lor caloric. Frcuctele mai contin si vitamine, minerale, antioxidanti si alte substante active importante in reglarea metabolismului, iar cand se restabileste echilibrul sanatatii, organismul elimina excesele (printre care si tesutul adipos) si reface carentele. De aceea fuctele si legumele ar trebui consumate zilnic.
Nu prea ai cum sa slabesti 5-10 kg intr-o saptamana...Incearca sa mananci mai sanatos, fara grasimi, dulciuri. Uite cateva exercitii:
http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI
http://www.youtube.com/watch?v=V7akuNvVuNk
http://www.youtube.com/watch?v=1919eTCoESo
Fara paine si paste
Fara carne
Fara dulciuri
Fara lactate
Fara prajeli
Desi pare destul de radicala, nu e cazul. Ce MANCAM :
Legume. Eu preferam salata si varza taiata marunt. Sunt pline de vitamine si pot fi mancate des. Combinatiile cu rosii, ardei, castraveti erau bune, dar prea satioase (parerea mea).
Orez. Fie fiert si in combinatie cu salatele, fie fiert si prajit putin in ulei de masline.
Cartofi. In mare era vorba de cartofi fierti, dar si cartofii la cuptor sunt buni (dureaza insa putin prea mult)
Fructe. Poate cele mai importante. Nu trecea o masa fara sa mananc un greph, o banana sau doua mere. Din cate stiu sunt cele mai bune la digestie. Cred ca orice fruct e bun, dar nu garantez.
Iaurt. Exista iaurturi dietetice. Au un gust oribil, dar creaza diversitate si te ajuta la moral.
Sper ca te-am ajutat!
Buna AmeliaPond.Ma numesc Alexandra si am aceeasi problema ca si tine.
Regret sa iti spun dar intr-o saptamana nu poti sa slabesti asa de mult kg. Daca intr-adevar doresti sa slabesti cam 6-7 kg atunci poti urma planul meu pe care il utilizez si am reusit sa slabesc.Doar ca eu m-am redus doar la 3-4kg deoarece nu am nevoie sa slbesc mai mult de atat. Oricum uite:
Micul-dejun zilnic consta in 2 felii medii de paine prajita preferabil sa nu fie alba ci de secara, integrala sau neagra. Feliile le poti manca cu putina margarina sau branza topita dar intr-un strat foarte subtire.
Cina/zilnic:1iaurt degresat/1cana cu lapte fara zahar, fara cacaoa cu 2 biscuiti simpli dietetici ex:graham.
Pranzul:Luni-o supa simpla de legume/pui fara sare multa; o felie de piept de pui fiert/copt la cuptor fara sare (poti sa iti pui ceva ingrediente ex:boia, piper, curry etc) si o salata verde cu ulei de masline.
Marti:-supa simpla de legume/pui/rosii
; salata de legume cu ulei de masline, dar fara sare.
Miercuri-supa/ciorba de oricare; salata de fructe fara zahar.
Joi-supa/ciorba; salata de legume cu peste la conserva.
Vineri-supa; salata verde si 1ou fiert tare.
Sambata-supa/ciorba; 1mic gratarel de pui/vita/curcan.Salata de legume/fructe.
Duminica:Ce doresti u dar incearca sa eviti zaharul, sarea si grasimile in exces.
Exercitii:15-20min alergat /zi
10-15min dansat/zi
30 genoflexiuni/zi
25 abdomene/zi
10 min sarit coarda/zi
De preferat sa alergi dupa ce ai mancat si sa dansezi, iar abdomenele 25 dimineata si 25 seara si genoflexiunile la fel.E mai bine sa alergi dimineata sau seara cand nu e asa de cald.
E bine sa bei 2 L de apa/zi