| iPhone44s a întrebat:

Heii.TPU am o intrebarebig grin Sala iti oreste cresterea sau din potriva te inalti mai repede si daca ma apuk se sala e bine sa iau proteine sau creatina vreau sa cresk mai repede am 1, 55m si 15 ani straight face ce sa fac? Astept raspunsuri dau FUNDA

Răspuns Câştigător
| UNcopac a răspuns:

In primul rand sala nu iti opreste cresterea (atata timp cat nu faci geno cu 200kg ) in al doilea rand ai ceva sanse sa cresti in inaltime si mai ales in masa musculara in al treilea rand iei proteine si creatine de la 17 ani in sus DC? pentru-ca ficatul e inca tanar si,, crudut,, momentan ce poti face e sa mananci de 5 ori pe zi carne de vita, pui, curcan, peste, oua, lactate si fructe eventual o proteina din ZER. funda? ( nu uita si de cele 9 ore de somn ) 9 nu 8!

6 răspunsuri:
| ForeverWarrior a răspuns:

O sa opresti cresterea doar daca faci cu gantere sau haltere deasupra capului, eu sunt inalt, si cand am inceput sa fac deasupra capului m-am oprit din crestere.Nu cumpara creatina si proteine sau altceva,mai bine de banii aia iti cumperi alimente, si o sa fii si sanatos si rezultate o sa se vada si doar cu alimentatia, doar ca dureaza mai mult

| DeathTheKid a răspuns:

Daca te apuci de sala o sa ramai la aceasta inaltimewinkingmai bine practica basketwinkingmult succes

| UnTriunghiEchilateral a răspuns:

Incearca sa joci baschet ori sa te duci la innot.

| Ady192 a răspuns:

Eu in vara cand m-am apucat de sala am crescut cu peste 10 cm...sa nu faci la presa in rest e ok...cat despre proteine nu-ti recomand ca nu sunt sanatoase deloc. iti urez mult succes!

| Sabo94 a răspuns:

Daca te apuci de sala vei opri cresterea apuca-te sa faci sport natural (atletism, fotbal, basket,)
Din basket te inalti cel mai bine si din inot

| ieke a răspuns:

Daca vrei sa cresti nu merge la sala mai bine la handbal sau basket asa o sa cresti repede si o sa ai si un corp fumos.winking bafta