1: Mancare mancare si iar mancare
De ce? Findca trebuie sa hranesti muschiu
2: Bea multa apa
3ormi muschiu creste cand se odihneste
4:Abdomene simple, Abdomene cu greutate, Capra, Abdomene orizontale, Abdomene Verticale
5:Nu omora muschiu dai cate putin ca se invata si nu mai creste
6: Avand in vedere ca am fost instructor de sala de forta avand varsta de 17 ani am fost timp de 8 luni.Incearca ce ti-am spus. Imi poti da un mesaj privat pentru alte sfaturi
Hai sa iti zic cum sta treaba cu abdomenul asta.Tu trebuie sa iti scoti din cap aceste exercitii si sa pui pe primul loc alimentatia. Dupa ce te asiguri ca o ai pusa la punct atunci trebuie sa iti faci giji pentru miscareEu iti recomand sa faci exercitii de tip cardio pentru a ajunge la un abdomen plat.Si de ce faci antrenament zilnic? Muschii cresc in zilele de pauza, ar trebui sa stii chestia asta.Deci ai grija la alimentatie si dupa la exercitii si poti sa faci 10000 de abdomene ca nu asta te ajuta.
Http://www.youtube.com/playlist?list=PLSqE31X9HqVxDTUO-VaJKVfcCHbPtKa30
Alege de acolo (Brandon Carter, exercitiile lui sunt foarte bune;) ). Abdomenele nu ajuta daca nu slabesti mai inti. Tot avem patratele dar sunt ascunse sub grasime. Alearg dimineata 2-3 ore. Bea multa apa si cat mai mult cardio (transpiratie si tonifiere). De mancare, deocamdata carne de pui, lapte cu ovaz daca vrei dimi, inlocuieste zaharul peste tot cu mierea de albine, albusuri de ou fiert dimineata (am inteles ca e bun si galbenusul da nu stiu daca fiert sau crud) si atentie la kcal. Am incerca 200 flotari pe zi, sa stii ca si flotarile ajuta la tonifiera abdomenului, consider ca sunt mai bune decat abdomenele.
Cineva mi-a dat un alt sfat, la abdomene, pui ceva de plastic in jurul abdomenului si faci abdomenel; chiar transpiri foarte mult exact unde trebuie, adica la abd.
GL :D