| IoanaSorina a întrebat:

Heii TPU. happy Aseara am facut niste exercitii de balet ca sa pot face spagatul, si am facut destul de multe, dar pana la urma am putut sa il fac. Dar dimineata m-am trezit cu dureri la picioare, un fel de febra, si nu stiu cum sa scap de ea, nu mai pot face nimic din ce am facut aseara, ma doare rau daca incerc. Cum as putea sa scap de asta? Daca intrerup exercitiile nu o sa mai pot face, asta stiu, pentru ca nici acum nu il pot chiar pana jos! Ce sfaturi aveti sa scap de durere? big grin

FUNDA cel mai bun raspuns! :*

Răspuns Câştigător
| andreiiiukuuu a răspuns:

Ce prostie e asta sa faci in continuare daca ai febra musculara.
DA FACI IN CONTINUARE DAR un antrenament mai inferior deoarece daca faci antrenament intens sau mediu poti avea o mica/mare ruptura musculara sau o contractie de muschi care e foarte dureroasa.
Atatea prostii fara rost. Continua sa faci dar antrenamente scurte. Gen daca ai facut prima oara 60 min acum faci 30 sau chiar 20. cu pauze de 20 scunde. Si FOARTE LENTE exercitiile...

4 răspunsuri:
| ovidius a răspuns:

Ideea e să mai faci.
Doar aşa vei scăpa de febra musculară. Oricum, într-o săptămână maximum, trece.

| LivingLouder a răspuns:

In 3 zile iti trece. Eu am de fiecare data febra musculara si imi trece in max. trei zile

| AntoniaG a răspuns:

Incearca sa faci in continuare! Si eu am patit la fel, am continuat asa si mi-a trecut in 2 zile!

| standaniel a răspuns:

O sa-ti treaca, si n-o sa se mai repete, dar u mai exact te doare?