| xToxiiq a întrebat:

Heii TPU, deci am 14 ani si sunt destul de mica de statura, tatal meu este inalt si mama e scunda thinking, asa, voiam sa va intreb cum fac sa-mi lungesc oarecum picioarele, am vazut pe internet asa-numitele "picioare de barza" care sunt lungi si fara muschi la imagini. Merg la tenis o data pe saptamana si asta e tot sportul pe care il fac cred...Dar as face orice pentru picioare subtiri si lungi si un fund mai ridicat big grin daca aveti vreun sfat bun.Dau FUNDITA ^.^ ( am 40 si. ceva de kg nu sunt grasa big grin)

Răspuns Câştigător
| Ronaldo_Darius_1921 a răspuns:

Daca vrei sa cresti radical poti sa faci baschet de ajuta mult mai mult si cresti mai repede intr-un timp scurt Nu folosi tot feluri de prosti ca nu is bune tu o sa fi intre maicata si taicatau. Funda?

4 răspunsuri:
| Alexandra678 a răspuns:

Nu poti sa-ti lungesti picioarele, pentru ca asa sunt oasele picioarelor tale! Daca vrei neaparat sa le lungesti, trebuie sa apelezi la operatie estetica! Le poti doar tonifia prin sport! FUNDA?

| RAY a răspuns:

In primul mai vei creste dar e important sa faci sport, baschet, inot, alergare etc

| Petrut_Iotu_1997 a răspuns:

Heiii :* :* incearca sa stai agata de o bara 10-20 minute pe zi eu inainte aveam 1-64 iar acum am 1-79 este o diferenta mare (sfatul l-am capatat de la prof meu de la fotbal) la inceput nu am crezut ca o sa functioneze dar uite ca a dat roade :*

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fa inot