E chiar devreme. Tu ce vrei sa snopesti oamenii in bataie de la 5 ani sau ce?
Tu realizezi ce scrii acolo? Cum sa fie prea devreme la 16 ani? Stii ca Muhammad Ali s-a apucat de box la 12ani? Sau Mike Tyson la 13?
Apuca-te de sah.
Auzi? Dar, in prostia mea, credeam ca pe la 12-13 ani te apuci de scoala (gimnaziu) nu de box. Cei care se apuca la 12 ani de box eu ii consider niste neinvatati sau chiar analfabeti care nu au ce cauta in societatea asta. Eu stiu un de-asta care face box de la 14 ani si te asigur ca nu a ajuns Mike Tayson, si nici carte nu a invatat ca sa se poata face altceva. Deci as vrea sa te intreb eu pe tine: Tu realizezi ce scrii acolo?
Crede-ma, m-am apucat de box la 14ani am avut rezultate bune la scoala, pentru ca am stiut si stiu sa-mi impart timpul. Daca vrei sa faci un sport de performanta, trebuie sa te apuci de la varste destul de fragede.De exemplu, gimnastii se apuca de gimnastica la 4-5-6 ani, fotbalistii la 6-7-8 ani, iar boxerii la 12-15ani maxim.Trebuie sa fii si destept incat sa-ti imparti timpul cum trebuie.
Rezultate bune inseamna 5-6?
Buna gluma, n-o mai fa.Nu toti sportivii sunt needucati, dar stai...de ce vorbesc cu tine? Cand tu esti indoctrinat cu o idee ce ti-au indus-o cel mai probabil parintii tai?
Probabil. Insa am vazut si la scoala, chiar la mine in clasa ce bine invata cei care fac sport. 5-6. Altii, maxim 6-7. Cei care nu fac sport, vorbesc de clasa mea, peste 8 in general (mai sunt si exceptii cum cred ca mai sunt si in sens invers).
Salut!
Nu este tarziu dar ar trebui sa te grabesti deoarece la lot sunt foarte multi care deja au o experienta enorma. Trebuie sa depui foarte mult efort ca sa reusesti ceva.
Este tarziu sa te apuci de box, daca vrei sa faci de performanta. Apuca-te de kick-boxing, cel mai bine.
ToffyNR1 întreabă: