Genoflexiunile cu bara in spate (adica greutate medie-mare) afecteaza cresterea prin tasarea vertebrelor. tu in inaltime cresti prin fiecare vertebra in parte care creste inspre cele 2 adiancente ei. daca pui o presiune mare pe ele, se taseaza si nu mai cresc, sau cresc mai incet. asta alaturi de cum esti tu facuta genetic sa cresti. daca genetic esti mica, mica vei ramane, daca esti genetic structurata, vei creste. nu cred ca tu ca fata o sa pui pe bara aia 40 kg, alaturi de greutatea unei bare olimpice de 20-22 kg. genoflexiunile fara nimic in spate nu au a face cu nimic. nu ai presiunea unei greutati, de ce ar avea ceva cu inaltimea?
genoflexiunile cu greutate sunt pentru masa musculara, cu greutate mica sau fara sunt pentru tonifiere/rezistenta, cum vrei tu. lasa cu ce aratau ei, fiecare corp este diferit. dar nu te astepta daca ai picioarele strambe, ca genoflexiunile sa le indrepte, asta nu se va intampla
Nu inteleg ce treaba are pielea si intaritul. stiu doar cum se face (partial, stiu ce incerc eu, nu am incercat sa tonific nimic, dar ca exercitiu de sala ori faci masa, greutati mari, ori te tonifici, greutati mici). stiu doar ca slabesti in tot corpul, nu doar locul dorit, deci presupun ca tonifici tot corpul, nu doar locul dorit (ar fi culmea sa ai fundul tonifiat brici si sunca pe brate, asta nu se intampla)
Johnny, mi-au placut raspunsurile tale
Ma mai ajuti cu ceva te rog? Cu picioarele am cam rezolvat-o, dar :/ vreau sa te mai intreb ce as putea face pentru burta. Adica, fac 25 de abdomene inainte de a manca de fiecare data, si pot spune ca arata bine burta mea dimineata adica e. dreapta ca sa zic dar dupa-amiaza e deja rotunda de zici ca e un balon gata sa se sparga T.T
Vreun sfat pentru mine? Te rog?
Poti sa faci cite genoflexiuni vrei nu vei pati nimic tatal meu e doctor si l-am intrebat
Diva întreabă: