Dada sa stii ca e foarte ciudat n'am mai vazut in viata mea fete carora sa le placa skateboardingul omfgomfg ce tare esti.
Ce e asa ciudat sau mare chestie nu inteleg, si da ne'am dat seama ca iti place din cauza unui baiat si vrei sa'l impresionezi
Nu mi se pare deloc ciudat ca unei fete sa ii placa skatebordingul. Spre exemplu si eu sunt fata si ador skateul. Dar am impresia ca doar fetelor care sunt un pic crazy sau nebunatice daca intelegi le plac aceste sporturi sau poate ca unele care vor sa atraga baietii sau sa impresioneze. Ca eu sunt o fire mai dinamica si cred ca de aceea. Sper ca ti-am fost de folos.
Dragut sau putin mai mult? Si da, chiar este interesant si greu de practicat. Multa bafta:d
Pai nu mi se pare nimic anormal
E chiar tare
Dar care`i motivu`?;]]
E ceva personal sau...
Nuj eu nu insist sa zici;]]
te pup;*
Nu mi se pare ciudat( mie imi place imaginea celor care practica).mi se pare chiar super...
Kenny.nu imi plaCe de el.e doar dragutS.sh` nu e naparat asta un motiv.imi plaCe ptc mi se pare interesant.
Daca vrei sa slabesti iti trebuie mult efort. Incearca sa iti cumeri o masina si apoi sa te duci in parc, nu poti sa faci 2 lucruri de odata. Prietenul tau face skateboarding? Daca da inseamna ca iti place sa faci sex cu drujba. Bafta multa!
Nu nu e deloc cidat! Daca ii place poate sa joace fotbal, skatebordingul etc. Tine de firea ei!
BetterThanDrugs întreabă:
AndaVr întreabă:
Aleccsandra întreabă: